reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Kokoszka widać widać w pełnej okazałości :-D:-D bardzo ładny brzusio...brawo...!!!:-D

Patusia...no nareszcie !!! Ja nie pamiętam zdjęć z grudnia ;-) a te są urocze...ślicznie wyglądasz...i jakich masz przystojniaków ;-) A synek rzeczywiście podobny do Ciebie bardziej :-)

A gdzie reszta Majóweczek...kto jeszcze się nie zmobilizował :-p ???
Pozdrawiam cieplutko...
Okruszku jak sie cofniesz do 44 stronki to zobaczysz -hihi

reklama
kokoszka- sliczniutki brzuszek... wstawie wstawie...

patusia- ooooo ladniusi koraglutki brzuszek... sliczna rodzinka...pozdrawiam

:-)a to moj brzuszek:-) a ta mala blizna nad pepkiem to wlasnie po kolczyku... :wściekła/y:nie polecam przed ciaza...hehehe ale jak juz bedzie po wszystkim to pepuszek sie wcisnie a z nim blizna... tak samo wygladala jak bylam w pierwszej ciazy...:happy:

Załączniki

• spacer 061.jpg
    spacer 061.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 74
  • spacer 056.jpg
    spacer 056.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 83
Ostatnia edycja:
paula- ale okraglutka piłeczka :), wiesz ja tez mam ten sam problem mam kolczyka, a wzasadzie narazie bliznę, bo na czas ciąży go wyciągnęłam

reklama
Paula kochana jaki duzzyyy okragly brzusio:-Dsuper twoja ksiezniczka ma duzo miejsca;-)

Patusia jaka slodka rodzinka, brzuszek widac juz powiekdzoony:tak:

Do góry