reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Misza wedlug mnie brzuszek na chlopaczka:tak:

Maja, Isabella slodkie brzucholki i fajne foteczki:-D

Confi slodi brzusio:rofl2:moj brzuszek jest mniej wiecej takich samych gabarytow, postaram sie wkleic niedlugo zdjecie..U mnie to juz bedzie 26 tydzien:szok:chociaz wczoraj pani na badaniu stwierdzila ze jestem szczupla i mam maly brzuszek, i dlatego tez wyraznie czuje moja mala:baffled::nerd:wedlug mnie on jest duzyy,...

Okruszek slodki chlopaczek:-D

reklama
Confi ja też pracuję i właśnie najgorsze jest to że całą noc się budzę....a jak pomyślę że muszę wstać po 5 to mi się aż płakać chce......

imagination ...dziękuję to bardzo miłe :)

paula7 wiem ,ze i tak rozstepów nie uda mi się uniknąć,ale robię co mogę ... raz olejek, raz krem na rozstępy ;)

Confi ja też pracuję i właśnie najgorsze jest to że całą noc się budzę....a jak pomyślę że muszę wstać po 5 to mi się aż płakać chce......
ojej o 5 rano :szok: mordercza godzina, ja pod tym względem mam lepiej bo wstaję o 8 ale przy tej czestotliwości budzenia się w nocy zmęczenie jest zapewne to samo...

Confi - dużego dzidziusia masz zapewne. Ty taka drobna, a brzucholek okrąglutki. Fajowo.
własnie ,ze nie :) na usg wyszło,że jest w normie ... ale mam sporo wód płodowych a to podobno też wpływa na wielkośc brzusia ;)
a ja wcale nie taka drobna ;) całe 170 cm wzrostu, kawał baby ;)

confi- nie z pewnoscia nie bedziesz ich miala... ja w pierwszej nic nie mialam jedynie rozciagnela mi sie blizna po kolczyku na pepku... i kilka pod piersiami bo dosc pozno zaczely mi rosnac w zawrotnym tepie... ale tez smarowalam sie kremami i oliwka...

reklama
Dziękuję Kochane za komplemenciki o Synku...sama jestem ciekawa do kogo będzie podobny ;-) M mówi, że nosek ma po mamusi :-D a mi się wydaje że usta ma po M. hihihi ...okaże się w maju...

Confi
piękny ten brzusio...i bardzo ładne zdjęcie :-)

Kokoszka koniecznie wklej brzusio ze swoją księżniczką...jestem strasznie ciekawa!:-p

Patusia a Ty kiedy wkleisz swój brzusio???

Teraz rosną nam jak na drożdżach te brzuszki... ;-) wklejajmy wklejajmy... jest już na co popatrzeć i co podziwiać....
Bardzo lubię ten wątek :-D:-D
Pozdrawiam Mamusie i czekam na nowe zdjątka

Do góry