Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spóźniająca się miesiączka, zawsze była na czas teraz 5 dni po i nic.A w jakim celu było robione to USG?
Test ciążowy robiłaś ? Na takim etapie nawet jak to ciąża to nie będzie tego widać na USG. Jak badanie z krwi beta HCG będzie powyżej 1000 to jest szansa zobaczyć pęcherzyk ciążowy.Spóźniająca się miesiączka, zawsze była na czas teraz 5 dni po i nic.
Hej, dziś byłam na usg i w sumie nic się nie dowiedziałam. Czy możecie zerknąć i napisać mi co jest zaznaczone na zdj? I co oznaczają te czarne plamki u góry?
Niestety nie, dopiero jutro z rana chciałam go zrobić bo dziś miałam wizytę u lekarza. Chociaż jedyne czego dowiedziałam się dziś na wizycie to to, że mam darować sobie test tylko zrobić badanie z krwi za tydzień.Test ciążowy robiłaś ? Na takim etapie nawet jak to ciąża to nie będzie tego widać na USG. Jak badanie z krwi beta HCG będzie powyżej 1000 to jest szansa zobaczyć pęcherzyk ciążowy.
Nie, nieJesteś po cesarce?
5 dni po terminie okresu to test wyjdzie o każdej porze, nie musi być z ranaNiestety nie, dopiero jutro z rana chciałam go zrobić bo dziś miałam wizytę u lekarza. Chociaż jedyne czego dowiedziałam się dziś na wizycie to to, że mam darować sobie test tylko zrobić badanie z krwi za tydzień.
Hej, dziś byłam na usg i w sumie nic się nie dowiedziałam. Czy możecie zerknąć i napisać mi co jest zaznaczone na zdj? I co oznaczają te czarne plamki u góry?