reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ZDJ USG

Hej, dziś byłam na usg i w sumie nic się nie dowiedziałam. Czy możecie zerknąć i napisać mi co jest zaznaczone na zdj? I co oznaczają te czarne plamki u góry?

Załączniki

• 552de273-0456-4c6f-a6c9-bd172c483a1a.jpg
    552de273-0456-4c6f-a6c9-bd172c483a1a.jpg
    117 KB · Wyświetleń: 313
reklama
Spóźniająca się miesiączka, zawsze była na czas teraz 5 dni po i nic.
Test ciążowy robiłaś ? Na takim etapie nawet jak to ciąża to nie będzie tego widać na USG. Jak badanie z krwi beta HCG będzie powyżej 1000 to jest szansa zobaczyć pęcherzyk ciążowy.

Test ciążowy robiłaś ? Na takim etapie nawet jak to ciąża to nie będzie tego widać na USG. Jak badanie z krwi beta HCG będzie powyżej 1000 to jest szansa zobaczyć pęcherzyk ciążowy.
Niestety nie, dopiero jutro z rana chciałam go zrobić bo dziś miałam wizytę u lekarza. Chociaż jedyne czego dowiedziałam się dziś na wizycie to to, że mam darować sobie test tylko zrobić badanie z krwi za tydzień.

Niestety nie, dopiero jutro z rana chciałam go zrobić bo dziś miałam wizytę u lekarza. Chociaż jedyne czego dowiedziałam się dziś na wizycie to to, że mam darować sobie test tylko zrobić badanie z krwi za tydzień.
5 dni po terminie okresu to test wyjdzie o każdej porze, nie musi być z rana 😄

Hej, dziś byłam na usg i w sumie nic się nie dowiedziałam. Czy możecie zerknąć i napisać mi co jest zaznaczone na zdj? I co oznaczają te czarne plamki u góry?

To co jest zaznaczone na zdjęciu to endometrium . Wygląda na grubiutkie takie jakie powinno być przed okresem .
Rozpulchnione endometrium to też jeden z bardzo wczesnych objawów ciąży .
Zrób test . Będziesz wiedziała na czym stoisz 😉

reklama
Do góry