reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

No to w końcu i ja wklejam mój brzusio! To my w 23 tygodniu!
Tak samo jak paula, mam nad pepkiem dziurke po kolczyku!

Załączniki

• 2.jpg
    2.jpg
    75,7 KB · Wyświetleń: 68
  • 1.jpg
    1.jpg
    75 KB · Wyświetleń: 75
reklama
dziewczyny ale macie piekne te brzuchatki...
takie wielkie ze naprawde jest sie czym chwalic:))
a ja ciagle daleko za wami...22 tydz i 2 dni:

Załączniki

• SDC11499.jpg
    SDC11499.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 66
  • SDC11501.jpg
    SDC11501.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 71
Śliczne brzusie i coraz większe.
Ankzoc dobrze że wkleiłaś swój brzuszek to mi raźniej bo i mój nie jest zbyt duży tylko mniej więcej taki sam jak Twój

Załączniki

• 22tc-2-obciete.jpg
    22tc-2-obciete.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 69
marychna21- jestesmy na tym samym etapie ciązy 23 tydzień :), i mamy takie same brzusie hahah, a ja myslałam, że tylko mój jakis taki nie wyrośnięty ale najwidoczniej taką mamy budowe ciała! Czasami to sie, ąz martwiłam ale na całe szczescie mała radosnie daje o sobie znać, więc wiem , że jest wszytsko wporzadku!

Dziewczynki, sliczne brzuszki, co jeden to większy :tak: Choc są i maluszki mimo swojego 'wieku'... Ja na swój brzuś nie narzekam... Nie jest najmniejszy, ani największy... Ale wiem, ze jeszcze wybije i będzie przeszkadzać coraz bardziej :-p
Może na dniach dodam swoją fotke, choć od tygodnia niewiele się (chyba) zmienił brzuszek :-p

Mamuski ale super zdjecia:-D

Patusia- kurcze super brzus-u mnie jeszcze pepek gleboko i cos czuje ze nie wyjdzie bardziej.Mama, synus i tatko fajna rodzinka z was.Swoja droga tez zastanawiam sie ze musze mojego M wstawic fotke.

Paula- kobitko, ale masz slodki okraglusi brzusio, przeciez ty taka kruszyna, brzuch I klasa :-D

Ankzoc, marychna -pieknosci jakie wy chudzinki jestescie oj zazdroszcze wam:tak:

Mama_Bartusia- no dzidzia rosnie rosnie jak na drozdzach, piekny brzus

No w koncu serja swiezych "wdziekow":-)
Patusia powiem ci ze calkiem sexy ci z takim kraglutkim zgrabnym brzuszkiem;-) A jaki synus przesliczny!! Maz przy was nie ma szans na komplementa:-p Ok. zeby mu smutno nie bylo to on tez calkiem fajny:)
Paula ale ciebie naroslo od ostatniego czasu co wkleilas fotki, suuuper, widac ze dzidzia rosnie jak na drozdzach:tak:
Mama bartusia u ciebie ciezarnego brzusia tez juz ukryc sie nie da.
Ankzoc, Marychna zazdroszcze ze jeszcze tak gibko wygladacie bo ja z moim balonem juz schylac sie nie moge. Wiec korzystajcie z "mniejszych" rozmiarow poki mozecie bo nie dlugo bedziecie za tym tesknic..;-)

marychna21- jestesmy na tym samym etapie ciązy 23 tydzień :), i mamy takie same brzusie hahah, a ja myslałam, że tylko mój jakis taki nie wyrośnięty ale najwidoczniej taką mamy budowe ciała! Czasami to sie, ąz martwiłam ale na całe szczescie mała radosnie daje o sobie znać, więc wiem , że jest wszytsko wporzadku!
Ankzoc nie martw sie. Ja w swoich pojedynczych ciazach az do konca 5 miesiaca praktycznie prawie plaska bylam, az nagle potem tak mnie wywalilo ze przy porodzie brzusio wcale a wcale nie odstawal od norm rozmiarow innych porodowych brzuszkow (dodam ze ja tez jestem szczupla i drobnej kosci). No a teraz juz wygladam ogromna no ale moja dwojka musi sie gdzies pomiescic...:sorry2:

reklama
iwee- ja tez czuję, że nadrobię hahah, ale najważniejsze, że długo mogę się cieszyć, w miarę małym brzuszkiem :) No a co do twojego brzusia to w koncu musi pomiescic dwie male istotki, ktore muszą miec miejsce na fikołki i rozpychanki :)

Do góry