reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

paula7 mnie całe szczęście rosną powooooli i w równym tempie, tak samo z resztą jak brzuszek bo już pod koniec 3 miesiąca zaczął być widoczny.Cieszę się z tego bo przynajmniej moja skóra nie jest narażona na nagłe rozciągnięcie tylko stopniowe i wspomagane oliwką :)
Liczę na to ,ze rozstępów uda się uniknąć, jak na razie zbieram pochwały od mojej lekarki prowadzącej więc jestem dobrej myśli :)

okruszku dziękuję :) narzeczony robił ...on zawsze wie jak mnie "chwycić" by dobrze to wyglądało :
dodatkowo doskonale czuję się w ciąży i jestem zadowolona z wyglądu co też się udziela :)

reklama
Hej kochaniutkie brzuchatki:-D

Okruszku wedle rozkazu wklejam zdjecia brzuszka:-Dmam nadzieje ze bedzie dobrze widoczny:dry:my ksiezniczki hehehe

Paula gdzie twoj brzuszek??/cos sie obijasz bo go dawano nie wkleilas:-p:rofl2:

Confi jezeli chodzi o roztepy to teraz moze byc dobrze z twoja skora ale pozniej w 9m moga sie zaczac robic roztepy. Ja nie ufam oliwce ani wazelinie, moja kolezanka uzywala i wlasnie w 9m zrobily jej sie straszne roztepy!!!i teraz jak urodzila bardzo je widac, wrescie zainwestowala w dobry krem na roztepy. Ja kupuje krem z apteki specjalny na roztepy ktore moga sie pojawic w czasie ciazy:) ale generalnie nie mam duzego brzuszka...wiec mysle ze nie bede miec problemu. Ale ty jak masz duzo wod uwazaj bo moga sie zrobic, to samo miala moja kolezanka jak urodzila to 11kg miala wod i tez duzzzyyy brzuszek a teraz rostepy;/

Załączniki

• IMG_3002_1.jpg
    IMG_3002_1.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 61
  • IMG_3000_1.jpg
    IMG_3000_1.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 60
  • IMG_3001_1.jpg
    IMG_3001_1.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
Kokoszka...oliwka oliwką ale krem na rozstępy także jest w ciągłym użyciu ;)
generalnie licze się w tym ,ze w ostatnich lub nawet ostatnim miesiącu mój brzuszek pokryje się różowymi krechami ;)
nie przejmuję się aż tak bardzo tym na co nie będę miała wpływu ,ale jak na razie staram się robić wszystko by tego uniknąć może opatrzność się zlituje i doceni moje wysiłki ;)

poza tym chciałam tylko dodać ,ze masz uroczy brzuszek :D
śliczny , gładki i okrąglutki ... miodzio ;)

misza - ja nigdy nie miałam rozstępów poza trzema kreseczkami na wysokości krzyża...jak strzeliłam w górę w szkole podstawowej. Wtedy w miesiąc urosłam prawie 3 cm ... także to nie dziwne ale poza tym nic. Skora jędrna i nawet zbyt dużo celulitu nie ma ... ale dziękowac mogę tylko temu ,że uprawiam sport i to chyba to ;)

dziewczyny, piekne brzuszki :)
Ja dzis spedzilam 2godziny na basenie i jakuzzi, bylo super, mala strasznie kopala, nie wiem tylko czy ze szczescia czy tak byla niezadowolona ;)

Dziękuję Kochane za komplemenciki o Synku...sama jestem ciekawa do kogo będzie podobny ;-) M mówi, że nosek ma po mamusi :-D a mi się wydaje że usta ma po M. hihihi ...okaże się w maju...

Confi piękny ten brzusio...i bardzo ładne zdjęcie :-)

Kokoszka koniecznie wklej brzusio ze swoją księżniczką...jestem strasznie ciekawa!:-p

Patusia a Ty kiedy wkleisz swój brzusio???

Teraz rosną nam jak na drożdżach te brzuszki... ;-) wklejajmy wklejajmy... jest już na co popatrzeć i co podziwiać....
Bardzo lubię ten wątek :-D:-D
Pozdrawiam Mamusie i czekam na nowe zdjątka
Powiem ci szczerze ,że męża mi ciężko zmobilizowac by zrobił mi zdjęcie heh a jak sama robie to nie wychodzą za dobre
muszę go zmobilizować

oto ja i moj brzusio dzisiaj 22 tydz. ,ja z mężem i moje skarby razem :-):-):-)

Załączniki

• P1000954(1).jpg
    P1000954(1).jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 77
  • P1000955(1).jpg
    P1000955(1).jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 89
  • P1000956(1).jpg
    P1000956(1).jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 77
  • P1000907(1).jpg
    P1000907(1).jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 70
  • P1000906(1).jpg
    P1000906(1).jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 71
Ostatnia edycja:
patusia- no kochana nareszcie jakies zdjecia :), ale super brzusio i ładna radosna mamusia :) No i przesliczny synuś :) ja postaram się jutro wrzucić jakieś zdjęcia :p

reklama
Kokoszka widać widać w pełnej okazałości :-D:-D bardzo ładny brzusio...brawo...!!!:-D

Patusia...no nareszcie !!! Ja nie pamiętam zdjęć z grudnia ;-) a te są urocze...ślicznie wyglądasz...i jakich masz przystojniaków ;-) A synek rzeczywiście podobny do Ciebie bardziej :-)

A gdzie reszta Majóweczek...kto jeszcze się nie zmobilizował :-p ???
Pozdrawiam cieplutko...

Do góry