reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

dziewczyny dziekuje slicznie... ciesze sie ze wam sie podoba... no niestety rosnie coraz to szybciej... ksiezniczka rosnie jak szalona...

ankzoc, marycha, mama-bartusia- sliczne brzuszki mamuski...okraglutkie...fajne...

reklama
paula7 , ankzoc , mama_Bartusia, marychna21, aaale fajne macie te brzuchole :D
mój rośnie jak na drożdżach ,ale fotki jeszcze nie dam by bardziej było widac różnice :p

Ankzoc Mamo Bartusia i Marychna superaśne brzuszki - Aniu a twoj złaszcza taki malusi jeszcze- rozstępy cie nie dopadną i omina szerokaśnym łukiem :-)

patusia44- szczerze mówiąc to nigdy nie miałam tendencji do rozstępów, i mam nadzieję, że nie nabawie się ich w ciązy, ale profilaktycznie użwyam kremu codziennie;-)

u mnie juz 98 cm!!!24 tydzien :|)
ciesze sie ze tak rosniemy..
chociaz nadal wiele osob nie zauwaza ciazy wiec brzuchol nie taki az wielki;-)
pozdrawiam

tak sobie wyglądamy :-) dzisiaj
25 tyg i 5 dni

Załączniki

• IMG_1007_m copy.jpg
    IMG_1007_m copy.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 79
tak sobie wyglądamy :-) dzisiaj
25 tyg i 5 dni

pieknie!!
tylko chyba z twoim suwaczkiem cos nie tak, bo on pokazuje 24 tyg i 5 dni...

dziewczyny ale wy szybko nabieracie tego brzuszka...nie ktore dzieci przekraczaja juz 1kg a ja chyba do was nie pasuje...
mnie nie budzi dzidzia w nocy, nie kopie jeszcze tak mocno zeby maz wyczul, chyba pasuje do czerwcowek bardziej...

Wow okruszek, jaki okraglutki brzusio:-Dbardzo slodki....mowilam ze chlopaczek taki ladny brzusio:rofl2:rzeczywiscie rosniecie kochani!!!buzki

reklama
:-D chyba jakoś podświadomie napisałam 25 tydzień. Bo suwaczek mówi prawdę :-D tylko ja w sercu jakoś czuję, że to o tydzień jest dalej...:-D
Dziękuję dziewczyny....

Mamo_Bartusia
każda ciąża jest inna...a nawet jak urodzisz w czerwcu, to i tak jesteś sercem majówką :-D bo my sercem jesteśmy z Tobą, a Twój brzusio też jest piękny :tak: i jest już co podziwiać.:tak:
Buziak!!!

Do góry