reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

reklama
Katarzynak czekam na zdjecie aby obejrzec twoj brzusio;-)dziekuje za komplement:-DJak Ci powiedzial lekarz w 13 tygogniu chlopak a do teraz nic to moze byc dziewczynka:-D:tak:zycze Ci abys 19 sie dowiedziala:happy2:
Dzięki Kokoszka :tak: Co do zdjęcia to muszę zrobić sobie jakieś aktualne... może w Święta się najem to brzuch mi bardziej urośnie i będzie co pokazywac :-D
Patusia44, jakiś śmieszny Twój brzuszek :-D Mama Bartusia ma rację widać gdzie jest Maleństwo ;-) Bardzo fajne fotki! No i tygrysek też uroczy :-D

Witam dziewczyny świątecznie!
Brzusio mi rośnie z dnia na dzień.... oj problem był żeby w coś się ubrać na Wigilię i Boże Narodzenie.... Wszystko za małe albo za mało eleganckie! :-) Ale jakoś się udało... A teraz po Świętach to już napewno w nic się nie zmieszczę :-):-) za dużo jedzonka było :-D
I przyznam się szczerze że nigdy brzusio nie był tak wygłaskany przez rodzinkę! każdy musiał pogłaskać!! A mama z siostrą to nawet ucałowały zaraz po ucałowaniu mnie podczas dzielenia się opłatkiem! :-) Słodko!

No mamuski mi tez rosnie.... a najbardziej widac go wieczorem jak sie juz klade do spania... zaraz to sylwestrze wybieram sie na jakies male zakupy dla siebie... bo tez nie mam sie w co wcisnac... a jak mam to troszke za proste dla mnie... wiec poszaleje...

A to moje malenstwo w 20 tc:-)

Załączniki

• SDC11019.JPG
    SDC11019.JPG
    18,9 KB · Wyświetleń: 53
hej
Zaraz zmierze sama jestem ciekawa!!ile moj brzuszek ma centymetrow!!i jeszcze zdjecie musze zrobic bo widzialam ze dziewczyny robia na tle choinki uwazam ze super pomysl!!!!

reklama
Do góry