reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

reklama
Oj zazdroszcze Wam takich ładnych brzuszków. Dziś ponadrabiałm troche zaległości w czytaniu i naooglądałam się świetnych zdjęć. Okruszku śliczny brzusio! Mój już też nieco większy, ale jeszcze nie wygląda na ciążowy. W czwartek miałam w pracy Wigilie i sądzę, że wiele osób jeszcze nie wie (bo mało kto przy składaniu życzeń wspominał coś na ten temat, a w trakcie rozmowy z jedną z koleżanek powiedziałam, że jestem w ciąży i była bardzo zdziwiona). Czyli jeszcze nie wyglądam zbyt ciążowo. Pewnie patrzą, że troche przytyłam, ale jeszcze nie myślą, że jestem w ciąży. I dziwi mnie to, bo do filigranowych osóbek się nie zaliczam. Myślałam, że na tym etapie będę miała już dość solidny brzuszek. Mam nadzieję, że i ja niedługo będę miała się czym pochwalić.

Imagination tluscioszek nie jestes:-pKazdy facet na poczatku chce syna, my chcielismy chlopca a poznej ja zachcialam dziewuszke:-Da teraz bardzi sue cieszy z dwoch ksiezniczek:-Dnom na tych zdjeciach widac troche wyrazniej,moze rzeczywiscie dziewczynka bedzie:tak:nie wiem kochana, ale zycze tobie zdrowego malenstwa miejmy nadzieje ze wyjdzie "pipka":baffled::rofl2:
No właśnie, najważniejsze by zdrowe było:tak: Mnie w koło pytają co będzie, a ja, że nie wiem... A zdania są podzielone :tak: Ciekawe ciekawe:tak: Ja chcę juz 5 stycznia!!!!!!:wściekła/y:

a to my w 17 tyg i dwa dni:)))
jak bylam u lekarza to powiedzial ze nie pweny jest bo to bardzo mala ciaza:) ale raczej chlopak, a ja czuje ze dziewczynka, zreszta snilo mi sie ze urodzilam chlopaka,a moje sny sprawdzaja sie na odwrot:)))
dlatego jestem bardzo ciekawa opini naszego eksperta:)) kokoszki:)))

Załączniki

• zdiecia sylwi 039.jpg
    zdiecia sylwi 039.jpg
    168,4 KB · Wyświetleń: 53
  • zdiecia sylwi 040.jpg
    zdiecia sylwi 040.jpg
    174,6 KB · Wyświetleń: 54
  • zdiecia sylwi 041.jpg
    zdiecia sylwi 041.jpg
    179,9 KB · Wyświetleń: 55
  • zdiecia sylwi 046.jpg
    zdiecia sylwi 046.jpg
    178,5 KB · Wyświetleń: 62
mama bartusia- no no brzusio rosnie fajny... dobrze ze z dzidzia wszystko ok... a ta dziewczyna z bou na fotce to chyba twoja siostra bo strasznie podobna do ciebie....

mamaBartusia - masz 'dziewczynkowy' brzuszek chyba, bo mój 'chłopcowy' ma całkiem inny kształt :-D ech, dowiemy się wszystkie w maju bo badanie usg nigdy nie daje 100% pewności co do płci ;-)

Mama Bartusia, dla mnie twoj brzuszek wyglada na dziewczynke:-Dtez bym sie upierala ze bedzie cora patrac na Ciebie:tak:A w ktorym tygodniu ciazy lekarz powiedzial Ci ze to moze chlopak???Mi tez powiedzial w 13 tygodniu ze cos rosnie, wiec moze chlopak :confused:w 17 tygodniu nic nie powiedzial, tylko to ze dziecko jest male i teraz w 20 tygodniu powiedzial ze dziewczynka na 99%:-D(100% po urodzeniu)hehe, nawet pokazywal mi pipke:szok:hihi, mam na DVD...Kiedy masz nastepna wizyte???Buzkiaki i pozdrawiam:rofl2:

reklama
Do góry