reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Okruszku masz wysoko brzuszek, dla mnie bedziesz miec chlopaczka:-Dponoc ja mam nisko dlatego mam kobitke:confused::-DStawiam u Ciebie kochana na to ze bedzie chlopaczek, ladny okragly brzusio i wysoko:) ciekawa jestem czy sie sprawdzi:happy2:Ja tez okruszku chodze dumna z moim brzuszkiem, glaszcze go i sie z nim nosze:wściekła/y:hehe, teraz jeszcze wszystkim mowi moj N ze mieszka tam jego ksiezniczka a ja ze moja Mania:))

Hehe pobawilam sie w zgadywanie:dry:Pozdrawiam

hihihi :-D:-D:-D A mi wszyscy z kolei mówią, że to na pewno dziewczynka :-D:-D:-D Moja mama tak czasem przepowiada, najlepsze jest to że nigdy się nie pomyliła, wiedziała co ona urodzi, wiedziała co urodzą moje bratowe i inne kobitki, które czasem na kawę przychodziły... ;-) Mi patrzą tylko w oczy odrazu powiedziała że dziewczynka i nie ma mowy o pomyłce hahaha :-D
Myślę, że natura sama zdecyduje...To nasza pierwsza Dzidzia radość będzie i z chłopca i z dziewczynki....Z moim kochanym M na nic się nie nastawiamy....i nawet tak ostatnio rozmawialiśmy że tak fajnie poczekać do rozwiązania i nie wiedzieć...i mieć taką niespodziankę przy porodzie...:-p

Ankzoc, Sheeppy, Kokoszka, Paula7 dziękuję Wam Kochane....i ja się cieszę z mojego Maluszka...i dużego brzuszka ;-)

Paula7 Śliczny Motylek....ja już się nie mogę doczekać swojego aż obejżę

reklama
ankzoc- dziekuje slicznie!!!
okruszek- no pewnie ze obojetnie jaka plec... ja z pierwszym dowiedzialam sie dopiero pod koniec 7 miesiaca bo tak sie ukladal ze nie mozna bylo nic zobaczyc... ale w serduszku wiedzialam ze to bedzie chlopczyk... i podobnie bylo teraz mialam nadzieje ze to dziewczynka...

Imagination u Ciebie wydaje mi sie ze chlopiec, Kasica i u Ciebie widze chlopca taki ladny okragly brzuszek i wysoko:happy2:
Właśnie, że mam nisko brzusio... Widzą brzuchy innych dziewczynek, ja mam niziuteńko, tylko to tak wygląda na zdjęciach, że niby wysoko, bo ja grubasek z natury jestem... Kilka osób mi wywróżyło chłopaka, ale większość córę... Moi rodzice, Szwagier i nawet mój T są przekonani, ze będzie dziewczynka, ja też tak czuję... Ale źle nie będzie jak będzie chlopiec... Mam nadzieję, że 5.01. się dowiem:tak:

Ostatnia edycja:
A oto zdjecie mojego brzuszka pierwsze z 20 tygodnia a drugie z 19:tak:a pozniej zdjecie z ostatniego USG a na nim moja ksiezniczka glowka do przodu, a na drugim bicie seduszka:-D:rofl2:

Okruszku
ja tez sie jeszcze nigdy nie pomylilam:-D ale to oczywiscie zabawa, twierdze ze bedziesz miala chlopaczka bo masz wysoko brzuszek i okragly, na dziewczynke jest nisko i idzie bardziej w nosek:tak:a i na chlopca sa wieksze brzuszki,nie wiem czemu:confused:ale jestem na 90%pewna ze bedziesz miec syneczka:-DAle widze ze chcesz bardzo dziewczynke wiec nic nie mowie:-phehe...kiedy masz wizyte na USG?U mnie mama tez byla pewna ze bedzie chlopiec:)a mam dziewczynke i sie bardzo ciesze (nawet niesmialo chcialam)

Imagination nie wiem moze tak na zdjeciu wyglada ale brzuszek ci rosnie bardziej u gory i wyglada dla mnie na chlopca:tak:widze ze tez ty chcesz bardzo dziewczynke, wiec poczekamy do 5.01;-)

Załączniki

• IMG0001.jpg
    IMG0001.jpg
    278,4 KB · Wyświetleń: 52
  • bez tytułu.JPG
    bez tytułu.JPG
    13,2 KB · Wyświetleń: 49
  • Nowy obraz.JPG
    Nowy obraz.JPG
    216,5 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
Kokoszka śliczny masz brzusio...na prawdę śliczny... :-) Gratuluję. :-D

Wiesz, ja z kolei słyszałam i wielokrotnie czytałam, że jak brzuszek jest wysoko, to na dziewczynkę, :-p więc tak czy siak się okaże. Piszesz, że ja bardzo bym chciała dziewczynkę, a ja tak nie twierdzę ... napisałam, że wszyscy mi mówią, że to dziewczynka będzie i jesteś jedyną, która twierdzi inaczej ... A ja nie mam zdania, nie czuję sercem kto tam mieszka ... :confused:
Mam USG 21 stycznia i będzie to D3 więc...dokładniejsze...może się Motylek ujawni, a może nie... :-D My z M nie rozczarujemy się w każdym razie jak się nie dowiemy ... Dla nas najważniejsze jest by było zdrowe... Ale pewnie, że takie zgadywanki są fajne... potem można się pośmiać :-D:-D nie mam nic przeciwko temu.
Prawdą jest że mamy pewne imię dla dziewczynki - Zosia, :tak:a dla chłopca tak na razie niepewnie... - Gabriel, ale oboje nie jesteśmy przekonani...:dry: i może przez te 5 miesięcy jeszcze coś wymyślimy :-p

Pozdrawiam Cię cieplutko...Maleństwo Twoje ....mmmmm.... aż mi się zamarzyło, by zobaczyć już moje...takie cudne te zdjęcia :unsure:Szkoda, że jeszcze miesiąc muszę czekać... :evil:ale nic nie da się przyspieszyć i pozostaje się uzbroić w cierpliwość.:baffled:

A oto zdjecie mojego brzuszka pierwsze z 20 tygodnia a drugie z 19:tak:a pozniej zdjecie z ostatniego USG a na nim moja ksiezniczka glowka do przodu, a na drugim bicie seduszka:-D:rofl2:

Imagination nie wiem moze tak na zdjeciu wyglada ale brzuszek ci rosnie bardziej u gory i wyglada dla mnie na chlopca:tak:widze ze tez ty chcesz bardzo dziewczynke, wiec poczekamy do 5.01;-)
Ale masz duży i piękny brzuszek, jak na dziewczynkę z tego co piszesz:tak:i jak widać, potwierdzilo się:-) Ja mam coś brzuszek jak u Ciebie, ale że z natury tłuścioszek ze mnie, to może tak to akurat wyglądać, bo możliwe, że mialam wzdęty brzuś akurat, ale nisko mam, taki arbuzik się robi :tak: Z przodu patrzząc nie widać aż tak, zreszta sama zobacz:
17tc:
Zobacz załącznik 105586Zobacz załącznik 105587Zobacz załącznik 105588
połowa 18tc (dokładnie to czwartek)
Zobacz załącznik 105589Zobacz załącznik 105590
widać różnice...
Ale jak będzie synuś, to też będę happy, a mój T to normalnie chyba do nieba będzie skakał:-D

Okruszku dziekuje za komplement:tak:oczywiscie najwazniejsze jest to zeby malenstwa nasze byly zdrowe:-Da to jaka plec bedzie to mniej wazne:dry:ale brzuszek masz tak okraglutki i fajny a takie zazwyczaj widzialam z chlopcami ;-)bede nalezec do tej mniejszosci co mysla ze bedzie chlopaczek;-)ale oczywiscie to tylko zabawa, jak masz 21.01 3D to zobaczymy miejmy nadzieje ze sie ujawni:rofl2: pozdrawiam kochana Ciebie i tajemnicze malenstwo, 3maj sie cieplutko:-D

Ankzoc dziekuje slicznie:)Mala rzeczywiscie akrobacje w brzuszku robi:szok:na Usg chyba stala na glowie,hehe:baffled:

Imagination tluscioszek nie jestes:-pKazdy facet na poczatku chce syna, my chcielismy chlopca a poznej ja zachcialam dziewuszke:-Da teraz bardzi sue cieszy z dwoch ksiezniczek:-Dnom na tych zdjeciach widac troche wyrazniej,moze rzeczywiscie dziewczynka bedzie:tak:nie wiem kochana, ale zycze tobie zdrowego malenstwa miejmy nadzieje ze wyjdzie "pipka":baffled::rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
kokoszka- super brzuszek podobny do mojego... sliczniusi...buzka... i glaski dla dzidziulki...
imagination- fajny brzuszek...

Do góry