okruszek.emi
bardzo szczęśliwa mamusia
Okruszku masz wysoko brzuszek, dla mnie bedziesz miec chlopaczkaponoc ja mam nisko dlatego mam kobitkeStawiam u Ciebie kochana na to ze bedzie chlopaczek, ladny okragly brzusio i wysoko ciekawa jestem czy sie sprawdziJa tez okruszku chodze dumna z moim brzuszkiem, glaszcze go i sie z nim noszehehe, teraz jeszcze wszystkim mowi moj N ze mieszka tam jego ksiezniczka a ja ze moja Mania)
Hehe pobawilam sie w zgadywaniePozdrawiam
hihihi A mi wszyscy z kolei mówią, że to na pewno dziewczynka Moja mama tak czasem przepowiada, najlepsze jest to że nigdy się nie pomyliła, wiedziała co ona urodzi, wiedziała co urodzą moje bratowe i inne kobitki, które czasem na kawę przychodziły... ;-) Mi patrzą tylko w oczy odrazu powiedziała że dziewczynka i nie ma mowy o pomyłce hahaha
Myślę, że natura sama zdecyduje...To nasza pierwsza Dzidzia radość będzie i z chłopca i z dziewczynki....Z moim kochanym M na nic się nie nastawiamy....i nawet tak ostatnio rozmawialiśmy że tak fajnie poczekać do rozwiązania i nie wiedzieć...i mieć taką niespodziankę przy porodzie...
Ankzoc, Sheeppy, Kokoszka, Paula7 dziękuję Wam Kochane....i ja się cieszę z mojego Maluszka...i dużego brzuszka ;-)
Paula7 Śliczny Motylek....ja już się nie mogę doczekać swojego aż obejżę