reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

reklama
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Jej Kochane Majóweczki....ale brzuuuuuuuuuuuuuusieeeeeeeee!!!!!!!!!:szok:
Wszystkie takie piękne i każdy jeden na swój sposób tak bardzo wyjątkowy...:-D Gratuluję z całego serca!!! Każdej po kolei...
Imagination, Sheeppy, Kasica212, Hanana5, Mama_Bartusia, M@dz1@, Misza, Isabela, Krystyna..... cudne te Wasze brzuszkowe Maleństwa ;-) Nie mogę się napatrzeć...nadziwić...uwielbiam ten wątek...:-D Ja też muszę wkleić swoje...kurczę kurczę...:tak:

A.eve pisałaś, że wkurzały Cię spojrzenia innych ludzi...Kochana ja jak byłam w centrum, zdjęłam płaszyk, bo było mi ciepło i chodziłam dumnie z moim brzuszkiem :-D jeszcze głaskałam go i tym bardziej zwracało to innych uwagę...widziałam te spojrzenia...nawet mój M mi powiedział, że prawie każdy kto nas mija to patrzy na mój brzuch...;-) A dla mnie to duma nosić w sobie taki skarb...i niech patrzą i zazdroszczą... a co.. ;-) Myślę, że najważniejsze jest Twoje podejście i Twoje myśli jakie dopuszczasz, to one powodują, że albo jesteś zła na tych ludzi, albo możesz być dumna dzięki ich spojrzeniom. Tak naprawdę nie wiemy co myślą, więc zakładanie z góry, że to coś przykrego - moim zdaniem nie ma sensu...:eek:
Życzę Ci pozytywnych myśli i uśmiechu...dumy z brzuszka...i radości z Maleństwa w każdym miejscu :-D:-D:-D

Isabela... Twój brzusio wyprzedziła nasze wszystkie ...ale jest uroczy, piękny i zachwycający i mam nadzieję, że cieszysz się nim z całego serca... Buziak!!!:-)

Krystyna30
hmm każda z nas jest inna....dlatego nam tu tak dobrze na tym forum, Twój brzusio urośnie już niebawem...jest uroczy...w porównaniu do innych może mały, ale równie uroczy;-)...pewnie jesteś szczuplutka... taką masz naturę... A Twój Motylek jaki słodki i cudny...gratuluję Kochana :-D
Sheeppy podobnie i Ty...szczuplutkie i drobne dziewczyny mają długo małe brzuszki...ale to też ma swoje zalety...;-) trzeba umieć je dostrzec...ale jest równie uroczy na swój sposób i wielkość....jak każdej z nas...:tak:

Bazylia123 No po prostu tewelacyyjne te fotki Maleństwa...tak niezwykle na nich widać kżdy szczegół....pięknie, po prostu pięknie...ah ah...:laugh2::laugh2:

Ściskam Was mocno....i już się nie mogę doczekać jak wkleję tu swój brzusio...:-p

no to i ja dodaje mój brzusio 17 t i 4 dni :) tak wyglądamy :p

Załączniki

• PICT00055.jpg
    PICT00055.jpg
    66,6 KB · Wyświetleń: 56
A.eve pisałaś, że wkurzały Cię spojrzenia innych ludzi...Kochana ja jak byłam w centrum, zdjęłam płaszyk, bo było mi ciepło i chodziłam dumnie z moim brzuszkiem :-D jeszcze głaskałam go i tym bardziej zwracało to innych uwagę...widziałam te spojrzenia...nawet mój M mi powiedział, że prawie każdy kto nas mija to patrzy na mój brzuch...;-) A dla mnie to duma nosić w sobie taki skarb...i niech patrzą i zazdroszczą... a co.. ;-) Myślę, że najważniejsze jest Twoje podejście i Twoje myśli jakie dopuszczasz, to one powodują, że albo jesteś zła na tych ludzi, albo możesz być dumna dzięki ich spojrzeniom. Tak naprawdę nie wiemy co myślą, więc zakładanie z góry, że to coś przykrego - moim zdaniem nie ma sensu...:eek:
Życzę Ci pozytywnych myśli i uśmiechu...dumy z brzuszka...i radości z Maleństwa w każdym miejscu :-D:-D:-D
Dziekuje za wsparcie ;-) Postaram sie o troche wiecej optymizmu! Niech patrzą i zazdroszczą. :-) Pozdrawiam!

wow, Kasica, ale masz brzucho:szok: Ale piękny!!! Aż zazdroszczę, bo u mnie nie widać w ciuszkach az tak,... A c najgorsze to w kurtce nie widać i trzeba sie swego upominać... a tak bym chciała poparadować z brzusiem na wierzchu :zawstydzona/y:

dziewczyny ale macie dudne brzuszki :-), i ja sie wpisuje:-)

22tydz
1.wszystkie foteczki jakie dostalam:-)
2.dzidzia połyka płyn:-p
3.z prawej strony widac stopke z paluszkami:-D
4.a to juz ja z nowa zywa choinka jeszcze nie ubrana:tak:

Załączniki

• male1.jpg
    male1.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 71
  • male2.jpg
    male2.jpg
    52,2 KB · Wyświetleń: 64
  • male3.jpg
    male3.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 94
  • male4.jpg
    male4.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 57
maja33- ale masz sliczne zdjęcia z usg, ja takich ładnych nie mam, żeby się pochwalić, moze jak pojde 14 stycznia to będą ładniejsze :)

reklama
Do góry