reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

madzia- malutki brzunio jak na 30 tydz. no i bardzo mlodo wygladasz.. slicznie..:-D
jola- super :rofl2: ja tez jestem z blizniaczek ale jednojajowych 7 miesiecznych :):happy:
niestety moja siostra nie przezyla:-(
mama bartusia-- jaki duzy ladny brzunio..:-D

reklama
Tikanis, to zupełnie jak u mnie... Siostra obumarła w łonie w 7 miesiacu. Ja urodziłam się prawie 4 tygodnie przed terminem. Też jestem z jednojajowych :-p szkoda, ze nasze siostry zostały Aniołkami, ale widocznie tak musiało być...
Buźka ;-)

Confi, Tikanis- wielkie dzieki- milo mi jak sie slyszy takie komplementy- a tych nigdy nie za duzo zwlaszcza ze z kazdym dniem czuje sie bardziej niedolezna, no i chcialabym zeby to juz niedlugo sie skonczylo. A z drugiej strony to chce aby babelki jak najdluzej siedzialy w brzuszku- wszystko dla ich dobra:tak:.

Tikanis- zmartwilas mnie tym ze twoja siostra blizniaczka nie przezyla:-(. Ja tak sie martwie o to zeby tylko wszystko bylo dobrze!!!!!

jola- nie martw sie to sa wyjatkowe przypadki... u ciebie bedzie wszystko ok zobaczysz...

a z drugiej strony nie powinnysmy pisac takich zeczy innym mamusia bo to niepotrzebny STRES!!!

Dzieki Paula- ja chyba zgadzam sie z toba ze lepiej takich rzeczy nie pisac. Powiem Wam ze ja nawet wozka sie boje kupic! bo musimy podwojny no a tak mi czasami do glowy cos glupiego przyjdzie- ze np. cos moglo by sie stac...............kurcze no i znowu zaczelam sie martwic!:baffled::-(

jola- nie mysl o tym wiem ze Tobie z pewnoscia jest ciezej niz nam... ale nie martw sie tym gadaniem... z twojimi coreczkamni wszystko jest ok i bedzie az do samego porodu zobaczysz...urodza sie zdrowe i duze kobitki... kochanie jeszcze ok 9 tygodni i bedziesz je przytulac z calej sily...buzka... dosc zlego myslenia... bo kopniaka dostaniesz...hehehe

reklama
Paula- tak jak bym mojego meza slyszala, ale powiem Ci ze on tez sie strasznie martwi bo jak juz kiedys pisalam jestesmy tu tylko we dwoje no i dwa dzieciaczki naraz. A jak mu powiedzialam o LILIann to od tej pory to juz wogole jest przewrazliwiony- przedewszystkim moimi czestymi skurczami i skrocona szyjka!
No ale ja tu sie uzalkam a Ty sama od poczatku ciazy na zwolnieniu!:no: Obys miala racje i za kilka tygodni obie bedziemy tulic nasze ksiezniczki:tak:

Do góry