reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Dzięki dziewczyny :)

m@dz1@ - brzuszek jeszcze urosnie :)
Jednym rośnie wczesniej, innym póżniej .... ale waże że rośnie i maleństwo się zdrowo rozwija

A poza tym większy brzuszek to czasem bardziej kłopotliwy np. w mijaniu się w drzwiach hehehe
Albo w dopinaniu zimowego płaszczyka :) Wiosno przybądz już :-D

reklama
iwonka super brzuszek masz :tak: a ty jaka zgrabniutka, aż zazdroszczę normalnie :zawstydzona/y: :-) (bo ja u siebie to widze że najbardziej poszło mi w uda i dupsko :baffled: :crazy:)
a ty się chłopczyka spodziewasz? bo masz już pępuszek na wierzchu , a ktoś pisał że taki odstający to na dziewczyne podobno...(a może to też tylko takie gadanie z jedzeniem kwaśnych czy słodkich rzeczy;-))

Iwona piekny brzusio, taki calkiem juz duuuzy a ty wciaz taka zgrabna:tak: No i fajnie tez zobaczyc twoja buzke:)
Krystyna30 ja tez ostatnio noc w noc mam przedziwne sny i raczej nie naleza do przyjemnych, no i budze sie co chwile, a potem trudno mi zasnac i tak w kolko. Mysle ze ta ciaza wywoluje w nas jakis podswiadomy stres i to wychodzi w snach...ale juz niedlugo, a potem same piekne sny bedziemy miec:-) choc nocki dalej pewnie nieprzespane:rofl2:
Paula no szkoda ze ty w Irlandii jestes, bo z ta wspolna kawka to bardzo fajny pomysl no i pewnie jeszcze by sie kogos dodatkowo uzbieralo sposrod mam z angielskiego watku...coz moze kiedys jakis zlot urzadzimy;-)
m@dz1@ nie martw sie brzuszkiem, ja w poprzednich ciazach prawie plaska bylam az do 25 tyg, do porodu szlam tez nieszczegolnie jakos duza, a dzieci urodzily sie zdrowe i calkiem spore... Jesli tylko lekarz i usg potwierdza sluszny wymiar dzidzi w stosunku do wieku ciazy to tylko trzeba sie cieszyc malym brzuszkiem:tak:

Co do pepkow to mysle ze plec nie ma znaczenia tylko wielkosc brzuszka...pod koniec ciazy chyba kazdy pepek wychodzi....tak u mnie bylo a mam i syna i corke..

ojej tyle komplementów az miło :)
Bo przyznam że powoli zaczynam czuc się wielka hehe
A tak czuje się piękna :-)

co do pępka to w pierwszej ciązy też wystawał i to jeszcze bardziej - a urodziłam dziewczynkę
i w tej tez zaczyna wystawać, a ma byc chłopak
To chyba od kruszynki i jego układu zależą te nasze pępuszki :)

tikanis dziękuję bardzo :) kiedyś chciałam być modelką ale za szybko i się urosło...niestety wszerz niż wzdłuż :-D:-D:-D

iwona
odważne aczkolwiek piękne zdjęcia :) dzięki takim fotkom widać dopiero jak piękna potrafi byc kobieta w ciąży...cudnie :tak:

iwee- z mila checia... ja sie pisze na taki maly zlocki kiedys... a ty co sie nie odzywasz??? wczoraj myslalam o tobie co u ciebie... jak dzidzie sie czuja no i Ty oczywiscie???

reklama
Kurcze Dziewczyny, kilka dni nie zaglądałam do tego atku i mam takie zaległości :zawstydzona/y:;-) Cudne macie brzuszki i bardzo miło się na nie popatrzeć :-D

Confi, ja niestety w ciąży też walczę z wypryskami :-( Lekarz mówi że to normale i w końcu przejdzir :confused::dry: mam nadzieje, że jak najszybciej bo czuje sie z tym mało komfortowo :-(
No a twoje fotki bardzo ładne! Śliczna Mamusia z Ciebie!:tak:

tikanis, śliczny i okrąglutki brzuszek :tak:

krystyna 30, Bardzo zgrabiutki brzuszek! :tak: Śliczny!

barmanka79, wow! Piękny brzuszek! Pozazdroscić!:blink: No i piękna Mamusia!

Bazylia, Rety ale duży Twój brzuszek! Śliczny jest! A jaki okrąglutki! :tak:

jola466, niesamowity jest Twój brzuszek!!! Gratuluję! Super piłeczka! :-D
Paula ma rację - w ogóle nie słuchaj złych informacji na temat ciąż bliźniaczych! Niepotrzebnie zadręczasz się złymi myślami! Wiadomo, że każdej z nas (ODPUKAĆ) może się coś przydażyć ale nie możemy żyć czekając na najgorsze!:no: Na pewno bedzie dobrze! Trzymam kciuki!:tak:

m@dz1@, jak na 30 tydzień to faktycznie malutki brzuszek ale za to jaki zgrabny! :tak:

mama_Bartusia, śliczna i radosna z Ciebie Mamusia! Brzuszek rośnie i wygląda pięknie... ciekawe kto mieszka w środku ;-)

iwona100na, Kochana piękne fotki!:tak: Mega zgrabna z Ciebie Mamusia! :tak: A jaka piękna cera! Zazdroszczę!:sorry2:

Do góry