reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Dzięki dziewczyny :)

m@dz1@ - brzuszek jeszcze urosnie :)
Jednym rośnie wczesniej, innym póżniej .... ale waże że rośnie i maleństwo się zdrowo rozwija

A poza tym większy brzuszek to czasem bardziej kłopotliwy np. w mijaniu się w drzwiach hehehe
Albo w dopinaniu zimowego płaszczyka :) Wiosno przybądz już :-D

reklama
iwonka super brzuszek masz :tak: a ty jaka zgrabniutka, aż zazdroszczę normalnie :zawstydzona/y: :-) (bo ja u siebie to widze że najbardziej poszło mi w uda i dupsko :baffled: :crazy:)
a ty się chłopczyka spodziewasz? bo masz już pępuszek na wierzchu , a ktoś pisał że taki odstający to na dziewczyne podobno...(a może to też tylko takie gadanie z jedzeniem kwaśnych czy słodkich rzeczy;-))

Iwona piekny brzusio, taki calkiem juz duuuzy a ty wciaz taka zgrabna:tak: No i fajnie tez zobaczyc twoja buzke:)
Krystyna30 ja tez ostatnio noc w noc mam przedziwne sny i raczej nie naleza do przyjemnych, no i budze sie co chwile, a potem trudno mi zasnac i tak w kolko. Mysle ze ta ciaza wywoluje w nas jakis podswiadomy stres i to wychodzi w snach...ale juz niedlugo, a potem same piekne sny bedziemy miec:-) choc nocki dalej pewnie nieprzespane:rofl2:
Paula no szkoda ze ty w Irlandii jestes, bo z ta wspolna kawka to bardzo fajny pomysl no i pewnie jeszcze by sie kogos dodatkowo uzbieralo sposrod mam z angielskiego watku...coz moze kiedys jakis zlot urzadzimy;-)
m@dz1@ nie martw sie brzuszkiem, ja w poprzednich ciazach prawie plaska bylam az do 25 tyg, do porodu szlam tez nieszczegolnie jakos duza, a dzieci urodzily sie zdrowe i calkiem spore... Jesli tylko lekarz i usg potwierdza sluszny wymiar dzidzi w stosunku do wieku ciazy to tylko trzeba sie cieszyc malym brzuszkiem:tak:

Co do pepkow to mysle ze plec nie ma znaczenia tylko wielkosc brzuszka...pod koniec ciazy chyba kazdy pepek wychodzi....tak u mnie bylo a mam i syna i corke..

ojej tyle komplementów az miło :)
Bo przyznam że powoli zaczynam czuc się wielka hehe
A tak czuje się piękna :-)

co do pępka to w pierwszej ciązy też wystawał i to jeszcze bardziej - a urodziłam dziewczynkę
i w tej tez zaczyna wystawać, a ma byc chłopak
To chyba od kruszynki i jego układu zależą te nasze pępuszki :)

tikanis dziękuję bardzo :) kiedyś chciałam być modelką ale za szybko i się urosło...niestety wszerz niż wzdłuż :-D:-D:-D

iwona
odważne aczkolwiek piękne zdjęcia :) dzięki takim fotkom widać dopiero jak piękna potrafi byc kobieta w ciąży...cudnie :tak:

iwee- z mila checia... ja sie pisze na taki maly zlocki kiedys... a ty co sie nie odzywasz??? wczoraj myslalam o tobie co u ciebie... jak dzidzie sie czuja no i Ty oczywiscie???

reklama
Kurcze Dziewczyny, kilka dni nie zaglądałam do tego atku i mam takie zaległości :zawstydzona/y:;-) Cudne macie brzuszki i bardzo miło się na nie popatrzeć :-D

Confi, ja niestety w ciąży też walczę z wypryskami :-( Lekarz mówi że to normale i w końcu przejdzir :confused::dry: mam nadzieje, że jak najszybciej bo czuje sie z tym mało komfortowo :-(
No a twoje fotki bardzo ładne! Śliczna Mamusia z Ciebie!:tak:

tikanis, śliczny i okrąglutki brzuszek :tak:

krystyna 30, Bardzo zgrabiutki brzuszek! :tak: Śliczny!

barmanka79, wow! Piękny brzuszek! Pozazdroscić!:blink: No i piękna Mamusia!

Bazylia, Rety ale duży Twój brzuszek! Śliczny jest! A jaki okrąglutki! :tak:

jola466, niesamowity jest Twój brzuszek!!! Gratuluję! Super piłeczka! :-D
Paula ma rację - w ogóle nie słuchaj złych informacji na temat ciąż bliźniaczych! Niepotrzebnie zadręczasz się złymi myślami! Wiadomo, że każdej z nas (ODPUKAĆ) może się coś przydażyć ale nie możemy żyć czekając na najgorsze!:no: Na pewno bedzie dobrze! Trzymam kciuki!:tak:

m@dz1@, jak na 30 tydzień to faktycznie malutki brzuszek ale za to jaki zgrabny! :tak:

mama_Bartusia, śliczna i radosna z Ciebie Mamusia! Brzuszek rośnie i wygląda pięknie... ciekawe kto mieszka w środku ;-)

iwona100na, Kochana piękne fotki!:tak: Mega zgrabna z Ciebie Mamusia! :tak: A jaka piękna cera! Zazdroszczę!:sorry2:

Do góry