reklama
jola466
Majowe mamy'09
jola466
Majowe mamy'09
Aga nie ma czego zazdroscic- bo przy takiej pilce z dwoma bablami w srodku to nie ma mowy abys np. zalozyla sobie skarpetki! No a rzeczywiscie w brzuch mi tylko poszlo- narazie 12kg!
jola466
Majowe mamy'09
Tikanis- lekarze mowia ze dwie dziewczynki- dwujajowe- no ale jedna to na 100% bo widzielismy buleczke, a ta druga to lekarz mowi ze chyba dziewczynka no ale zawsze tak do konca nie dalo sie sprawdzic bo np. ostatni jak mialam robione usg w Polsce to wszadzila sobie raczki miedzy nogi. Nie chciala zeby ja podgladac. A jakby urodzil sie chlopak to bedzie chodzil w rozach i kwiatkach bo wyprawka dla dwoch dziewczyn kupiona!
tsarina
MamaPower!
patusia my nie tyjemy, tylko większą przestrzeń dla dzieci szykujemy
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Jola ale super wyglądasz normalnie to chyba tylko tobie jeszcze cycuszki z brzucholkiem sie nie zrównały (no ale ty masz bliźniaki więc to pewnie dlatego ;-)).
a wiesz któraś dziewczyna wcześniej pisała (przepraszam, ale nie pamiętam która ) że jak ma się dziewczynkę to pępek wywala :-) a ty już masz na wierzchu... tylko pytanie czy to z powodu jednej cipeczki, czy dwóch :-)
a wiesz któraś dziewczyna wcześniej pisała (przepraszam, ale nie pamiętam która ) że jak ma się dziewczynkę to pępek wywala :-) a ty już masz na wierzchu... tylko pytanie czy to z powodu jednej cipeczki, czy dwóch :-)
reklama
jola466
Majowe mamy'09
Barmanka- z tym pepkiem to masz racje- juz dawno jest na wierzchu! No ale tak jak pisalam teraz to juz bym chciala zeby zostalo ze sa dwie cipeczki, bo wyprawka raczej dla dziewczynek. No i moj maz juz sie pryzwyczail- bo na poczatku to byl rozczarowany bo on tak chcial chociaz jednego chlopaka- no ale jak sie dowiadzielismy w 20tygodniu ze moze cos byc nie tak- to pozniej juz plec nie byla wazna tylko oby byly zdrowe!!!
No ale juz niedlugo i sie przekonamy- dzis wlasnie skonczylam 31tygodni- no i aby do przodu. Nie wiem ile jeszcze wytrzymamy bo mam skrocona szyjke. Zeby to byla Polska to bym sie nie martwila, ale tutaj w UK raczej nie badaja ginekologicznie.
Aga- ja i moj maz bylismy w szoku jak sie dowiedzielismy ze beda blizniaki. A jesli chodzi o ta latwizne- no to nie wiem ja sie boje strasznie porodu- bo dziewczyny sie juz przekrecily i sa gotowe do wystrzalu- czyli porod naturalny raczej mnie czeka. A jestem nosicielka bakteri z grupy B i bakteria Coli- co jest niebespieczne podczas porodu silami natury. No ale zobaczymy!
No ale juz niedlugo i sie przekonamy- dzis wlasnie skonczylam 31tygodni- no i aby do przodu. Nie wiem ile jeszcze wytrzymamy bo mam skrocona szyjke. Zeby to byla Polska to bym sie nie martwila, ale tutaj w UK raczej nie badaja ginekologicznie.
Aga- ja i moj maz bylismy w szoku jak sie dowiedzielismy ze beda blizniaki. A jesli chodzi o ta latwizne- no to nie wiem ja sie boje strasznie porodu- bo dziewczyny sie juz przekrecily i sa gotowe do wystrzalu- czyli porod naturalny raczej mnie czeka. A jestem nosicielka bakteri z grupy B i bakteria Coli- co jest niebespieczne podczas porodu silami natury. No ale zobaczymy!