reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

A to moj brzuszek- zdjatko sprzed trzech dni!

Załączniki

• DSC00148.jpg
    DSC00148.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 71
reklama
dziewczyny piekne brzuchatki z was!:tak: Jola, Tobie tez mozna pozazdroscic, bo tylko "kulke" nosisz przed soba, a reszta szczuplutka:tak:

No i jeszcze w neglizu :-D:tak:! Domek moich dwoch paczusiow!:-D:-)

Załączniki

• DSC00141.jpg
    DSC00141.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 78
  • DSC00139.jpg
    DSC00139.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 75
  • DSC00145.jpg
    DSC00145.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 78
jola- to ty blizniaki bedziesz miala:) a chlopczyki czy dziewczynki??? sliczny brzunio:-D
barmanka- wow ale duzy.... :-D super:rofl2:

Aga nie ma czego zazdroscic- bo przy takiej pilce z dwoma bablami w srodku to nie ma mowy abys np. zalozyla sobie skarpetki:szok::baffled:! No a rzeczywiscie w brzuch mi tylko poszlo- narazie 12kg:szok:!

Tikanis- lekarze mowia ze dwie dziewczynki- dwujajowe- no ale jedna to na 100% bo widzielismy buleczke:-D, a ta druga to lekarz mowi ze chyba dziewczynka no ale zawsze tak do konca nie dalo sie sprawdzic bo np. ostatni jak mialam robione usg w Polsce to wszadzila sobie raczki miedzy nogi. :-D Nie chciala zeby ja podgladac:tak::-D. A jakby urodzil sie chlopak to bedzie chodzil w rozach i kwiatkach bo wyprawka dla dwoch dziewczyn kupiona:baffled::-D!

Jola super! Ja w pierwszej ciazy rowniez marzylam o blizniakach:tak:, chcialam isc na latwizne;-);-) i miec dwojeczke za jednym razem:tak: Jak dziewczyna sa dwujajowe, to nie bedzie problemu z rozpoznaniem ktora jest ktora:tak:;-).

Jola ale super wyglądasz :tak: normalnie to chyba tylko tobie jeszcze cycuszki z brzucholkiem sie nie zrównały :rofl2: (no ale ty masz bliźniaki więc to pewnie dlatego ;-)).
a wiesz któraś dziewczyna wcześniej pisała (przepraszam, ale nie pamiętam która :zawstydzona/y:) że jak ma się dziewczynkę to pępek wywala :-) a ty już masz na wierzchu... tylko pytanie czy to z powodu jednej cipeczki, czy dwóch :-)

reklama
Barmanka- z tym pepkiem to masz racje- juz dawno jest na wierzchu! No ale tak jak pisalam teraz to juz bym chciala zeby zostalo ze sa dwie cipeczki:-D:tak:, bo wyprawka raczej dla dziewczynek. No i moj maz juz sie pryzwyczail- bo na poczatku to byl rozczarowany bo on tak chcial chociaz jednego chlopaka- no ale jak sie dowiadzielismy w 20tygodniu ze moze cos byc nie tak- to pozniej juz plec nie byla wazna tylko oby byly zdrowe!!!
No ale juz niedlugo i sie przekonamy- dzis wlasnie skonczylam 31tygodni- no i aby do przodu. Nie wiem ile jeszcze wytrzymamy bo mam skrocona szyjke:baffled:. Zeby to byla Polska to bym sie nie martwila, ale tutaj w UK raczej nie badaja ginekologicznie.

Aga- ja i moj maz bylismy w szoku jak sie dowiedzielismy ze beda blizniaki. A jesli chodzi o ta latwizne- no to nie wiem ja sie boje strasznie porodu- bo dziewczyny sie juz przekrecily i sa gotowe do wystrzalu- czyli porod naturalny raczej mnie czeka. A jestem nosicielka bakteri z grupy B i bakteria Coli- co jest niebespieczne podczas porodu silami natury:baffled:. No ale zobaczymy!

Do góry