reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

jola- z pewnoscia nie moze byc inaczej... a mieszkacie w Pol.Irlandi bo ja tak Belfast i to tez UK..

reklama
Niestety nie- my kolo Londynu- Stamford. A niedaleko mnie mieszka Iwee. Fajnie bo ona ostatnie swoje dziecko rodzila w tym samym szpitalu w ktorym ja bede!
My przeprowadzilismy sie ze Szkocji w tamtym roku w marcu. Tam mieszkalismy 5,5 roku.

Mimo tego zapraszam...:-D:tak:. Moze kiedys przejazdem!
Glaski dla twojej Samanty bo ja juz lece sie polozyc- bo kregoslup niemilosiernie boli. Dobrej nocki- bez zadnych bolesnych skurczow,...........:tak:

a ja jakoś tak...z innej perspektywy ;-)

Załączniki

• Zdjęcie0195.jpg
    Zdjęcie0195.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 56
  • Zdjęcie0193.jpg
    Zdjęcie0193.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 70
hej confi
fajne fotki widze ze coraz wiecej pomyslow mamy!!!!no i super!!!
ja tak ciezko dzis spalam same beznadziejne sny dolina........za pozno jadlam kolacje!!!:(
mam nadzieje ze wy lepiej!!1
pozdrawiam
buzka i glaski dla brzusia

krystyna30 nie jestes sama kochana, ja dziś w nocy tak drętwiałam ze prawie wcale nie spałam :(
dobrze ze jeszcze dziś wolne to może chociaz uda mi się poleniuchować ...
uściski

No No odważnie :) brzuszek śliczny ja nie wiem co mój jest taki mały aż się zaczynam martwić ale podobno niektórzy tak maja może jeszcze go wybije :p a dzidzia podobno większa niż powinna być to nie wiem gdzie ten mój chłopczyk się mieści

reklama
iwona- sliczne wyszlas :rofl2: figurka i buzka po prostu cud miod i orzeszki:rofl2: oczywiscie najcudniejszy brzuszek
jola- ty dziewczyno kochana nic sie nie martw bo akurat wtedy kiedy nasze mamy moja i od imigation rodzily nie bylo usg,, albo byly ale ciazko dostepne, moja mama nawet nie wiedziala ze bedzie miala bliznieta,, nie bylo takich aparatow jak teraz sa.. napewno u ciebie wszytsko bedzie dobrze, a malutkie urodza sie o czasie.. moze glupio zebysmy zrobily z imagination ze mowilysmy o siostrach.. przepraszam../:/ :zawstydzona/y:
confi- co za pomysly,,, wow:szok::-D super zdjatka.. nadawalabys sie na modelke:rofl2:
imagination- ja sie urodzilam 2 miesiace przed ..:-D

Do góry