reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

jola- super brzuszek a jaki duzy... oj blizniaki no to nic dziwnego... musi ci byc bardzo ciezko?

reklama
madzia- fajny brzuszek... ale malutki ja mam wiekszy a ten sam tydzien zaczelam... ale swietny...

m@dz1@ normalnie to teraz byś mogła ślub brać i przy odpowiednio skrojonej sukni nikt by nie wiedział że ty w 6 miesiącu :rofl2: :rofl2:
ale fajniusi... :tak:

Bazylia piekny wielki brzusio:))
Jola a Twoj taki ladniutki, przy dwojce i zero rozstepow ...piekny!!!! i jaki stojacy:))
m@dz1@ malutki jak na 30tydz:)) smialo bedziesz sie prezentowac na slubie:))
i ja z dzisiaj:) 26tydz

Załączniki

• SDC11558.jpg
    SDC11558.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 60
  • SDC11559.jpg
    SDC11559.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 59
  • SDC11560.jpg
    SDC11560.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 64
  • SDC11561.jpg
    SDC11561.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 59
Wow brzuchatki jakie ladne brzusie:tak::-D

Jola sliczny brzusio...i taka zgrabna jestes jak na blizniaki...super gratuluje i swoch ksiezniczek:-D

Bazylia tez fajny brzusio:tak:

M@dzi@ ja tez teraz zaczne 30 tydzien ale ty masz jakis malutki ten brzusio:tak:ale i tak slodki...

Mama Bartusia od czego porobily Ci sie w poprzedniej ciazy roztepy?i kiedy je zauwazylas, po porodzie czy w czasie ciazy:confused:ale juz masz porzadny brzusio:tak:bardzo fajny...wiadomo kto w srodku mieszka?

Kochane jakos na dniach tez wstawie swoj brzucholek zeby bylo nas wiecej:tak:buzki

kokoszka nie wiem kto mieszka w srodku:))
a rozstepy zrobily mi sie w pierwszej ciazy 2 tyg przed porodem!!!!!ale wydaje mi sie ze to dlatego bo przytylam 35 kg...a moj klocuszek wazyl 4i pol kg...i w ostatnich dniach sie mocno musial przeciagac:))a teraz jak narazie nie cale 10kg, wiec moze wiecej nie bedzie:)
a nie smaruje sie niczym, bo jak maja wyjsc to i tak wyjda..

confi- sciskam cie mocno, slodka jestes:rofl2:
po prostu jestem szczera :-)

Confi tak mi sie podoba ta twoja blond czuprynka,że postanowiłam wrocic do blondu -zainspirowałaś mnie - a poza tym musze sie jakos podwartościowac - a wizyta u fryzjera zawsze mnie na duchu podnosi

no, no to miło mi bardzo :)
koniecznie pochwal sie efektem końcowym :)

barmanka79 piękny , kształtny brzuś :)

bazylia
jaki fajny arbuzik :D ja się zbliżam do Ciebie terminowo ale takiego to nie mam ...

jola no na jak podwójny nadbagaż to nadzwyczaj zgrabnie wyglądasz :)
az miło popatrzeć

m@dz1@ nie do wiary , 30 tydzień a takie malusi brzuszek? wedle zabobonów będziesz miała dużą dzidzię ;)

mama_Bartusia fajny brzusio i piękna , promienna mma ;)

reklama
Do góry