reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

jola- super brzuszek a jaki duzy... oj blizniaki no to nic dziwnego... musi ci byc bardzo ciezko?

reklama
madzia- fajny brzuszek... ale malutki ja mam wiekszy a ten sam tydzien zaczelam... ale swietny...

m@dz1@ normalnie to teraz byś mogła ślub brać i przy odpowiednio skrojonej sukni nikt by nie wiedział że ty w 6 miesiącu :rofl2: :rofl2:
ale fajniusi... :tak:

Bazylia piekny wielki brzusio:))
Jola a Twoj taki ladniutki, przy dwojce i zero rozstepow ...piekny!!!! i jaki stojacy:))
m@dz1@ malutki jak na 30tydz:)) smialo bedziesz sie prezentowac na slubie:))
i ja z dzisiaj:) 26tydz

Załączniki

• SDC11558.jpg
    SDC11558.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 56
  • SDC11559.jpg
    SDC11559.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 55
  • SDC11560.jpg
    SDC11560.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 60
  • SDC11561.jpg
    SDC11561.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 56
Wow brzuchatki jakie ladne brzusie:tak::-D

Jola sliczny brzusio...i taka zgrabna jestes jak na blizniaki...super gratuluje i swoch ksiezniczek:-D

Bazylia tez fajny brzusio:tak:

M@dzi@ ja tez teraz zaczne 30 tydzien ale ty masz jakis malutki ten brzusio:tak:ale i tak slodki...

Mama Bartusia od czego porobily Ci sie w poprzedniej ciazy roztepy?i kiedy je zauwazylas, po porodzie czy w czasie ciazy:confused:ale juz masz porzadny brzusio:tak:bardzo fajny...wiadomo kto w srodku mieszka?

Kochane jakos na dniach tez wstawie swoj brzucholek zeby bylo nas wiecej:tak:buzki

kokoszka nie wiem kto mieszka w srodku:))
a rozstepy zrobily mi sie w pierwszej ciazy 2 tyg przed porodem!!!!!ale wydaje mi sie ze to dlatego bo przytylam 35 kg...a moj klocuszek wazyl 4i pol kg...i w ostatnich dniach sie mocno musial przeciagac:))a teraz jak narazie nie cale 10kg, wiec moze wiecej nie bedzie:)
a nie smaruje sie niczym, bo jak maja wyjsc to i tak wyjda..

confi- sciskam cie mocno, slodka jestes:rofl2:
po prostu jestem szczera :-)

Confi tak mi sie podoba ta twoja blond czuprynka,że postanowiłam wrocic do blondu -zainspirowałaś mnie - a poza tym musze sie jakos podwartościowac - a wizyta u fryzjera zawsze mnie na duchu podnosi

no, no to miło mi bardzo :)
koniecznie pochwal sie efektem końcowym :)

barmanka79 piękny , kształtny brzuś :)

bazylia
jaki fajny arbuzik :D ja się zbliżam do Ciebie terminowo ale takiego to nie mam ...

jola no na jak podwójny nadbagaż to nadzwyczaj zgrabnie wyglądasz :)
az miło popatrzeć

m@dz1@ nie do wiary , 30 tydzień a takie malusi brzuszek? wedle zabobonów będziesz miała dużą dzidzię ;)

mama_Bartusia fajny brzusio i piękna , promienna mma ;)

reklama
Do góry