reklama
barmanka79
Deus Dona Me Vi
m@dz1@ normalnie to teraz byś mogła ślub brać i przy odpowiednio skrojonej sukni nikt by nie wiedział że ty w 6 miesiącu
ale fajniusi...
ale fajniusi...
mama_Bartusia
Maj Bartus i Oliwcia
Bazylia piekny wielki brzusio)
Jola a Twoj taki ladniutki, przy dwojce i zero rozstepow ...piekny!!!! i jaki stojacy)
m@dz1@ malutki jak na 30tydz) smialo bedziesz sie prezentowac na slubie)
i ja z dzisiaj 26tydz
Jola a Twoj taki ladniutki, przy dwojce i zero rozstepow ...piekny!!!! i jaki stojacy)
m@dz1@ malutki jak na 30tydz) smialo bedziesz sie prezentowac na slubie)
i ja z dzisiaj 26tydz
Załączniki
Wow brzuchatki jakie ladne brzusie
Jola sliczny brzusio...i taka zgrabna jestes jak na blizniaki...super gratuluje i swoch ksiezniczek
Bazylia tez fajny brzusio
M@dzi@ ja tez teraz zaczne 30 tydzien ale ty masz jakis malutki ten brzusioale i tak slodki...
Mama Bartusia od czego porobily Ci sie w poprzedniej ciazy roztepy?i kiedy je zauwazylas, po porodzie czy w czasie ciazyale juz masz porzadny brzusiobardzo fajny...wiadomo kto w srodku mieszka?
Kochane jakos na dniach tez wstawie swoj brzucholek zeby bylo nas wiecejbuzki
Jola sliczny brzusio...i taka zgrabna jestes jak na blizniaki...super gratuluje i swoch ksiezniczek
Bazylia tez fajny brzusio
M@dzi@ ja tez teraz zaczne 30 tydzien ale ty masz jakis malutki ten brzusioale i tak slodki...
Mama Bartusia od czego porobily Ci sie w poprzedniej ciazy roztepy?i kiedy je zauwazylas, po porodzie czy w czasie ciazyale juz masz porzadny brzusiobardzo fajny...wiadomo kto w srodku mieszka?
Kochane jakos na dniach tez wstawie swoj brzucholek zeby bylo nas wiecejbuzki
mama_Bartusia
Maj Bartus i Oliwcia
kokoszka nie wiem kto mieszka w srodku)
a rozstepy zrobily mi sie w pierwszej ciazy 2 tyg przed porodem!!!!!ale wydaje mi sie ze to dlatego bo przytylam 35 kg...a moj klocuszek wazyl 4i pol kg...i w ostatnich dniach sie mocno musial przeciagac)a teraz jak narazie nie cale 10kg, wiec moze wiecej nie bedzie
a nie smaruje sie niczym, bo jak maja wyjsc to i tak wyjda..
a rozstepy zrobily mi sie w pierwszej ciazy 2 tyg przed porodem!!!!!ale wydaje mi sie ze to dlatego bo przytylam 35 kg...a moj klocuszek wazyl 4i pol kg...i w ostatnich dniach sie mocno musial przeciagac)a teraz jak narazie nie cale 10kg, wiec moze wiecej nie bedzie
a nie smaruje sie niczym, bo jak maja wyjsc to i tak wyjda..
iwona100na
Majowa Mamusia
Ja tez musze jakies uaktualnienie brzusia zrobic bo ostatnie zdj. mam ze świąt
po prostu jestem szczera :-)confi- sciskam cie mocno, slodka jestes
Confi tak mi sie podoba ta twoja blond czuprynka,że postanowiłam wrocic do blondu -zainspirowałaś mnie - a poza tym musze sie jakos podwartościowac - a wizyta u fryzjera zawsze mnie na duchu podnosi
no, no to miło mi bardzo
koniecznie pochwal sie efektem końcowym
barmanka79 piękny , kształtny brzuś
bazylia jaki fajny arbuzik ja się zbliżam do Ciebie terminowo ale takiego to nie mam ...
jola no na jak podwójny nadbagaż to nadzwyczaj zgrabnie wyglądasz
az miło popatrzeć
m@dz1@ nie do wiary , 30 tydzień a takie malusi brzuszek? wedle zabobonów będziesz miała dużą dzidzię
mama_Bartusia fajny brzusio i piękna , promienna mma
reklama