reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

patusia - no wlasnie ze od poczatku niczym nie smarowalam.. hehehe :p
barmanka - jaki duzy sliczny brzunio :rofl2:

a moj kubus od 3 dni ma bardzo aktywne zachoanie,, rusza sie przemieszcza kopie,, obraca.. heheheh zabawny jest:rofl2:

reklama
Dziewczyny, w koncu sie zebralam do tego zdjecia. Pozycja i strój niezbyt atrakcyjne, ale zdjecie bardzo aktualna, bo z wczoraj :-)
(29 tydzien)

Załączniki

• P1010002.jpg
    P1010002.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 97
dzięki dziewczyny za komplementy :tak: :zawstydzona/y:
wiem że jestem duża :-(, znaczy się duży brzuszek mam (rodzinka na mnie wielorybek woła ;-))
ale mężuś mówi że i tak mnie kocha najbardziej na świecie :-) :-) i że jemu te moje kg nie przeszkadzają :-)
hmmm zobaczymy czy tak samo będzie później mówił, albo po kilku ładnych latach małżeństwa ;-)

bazylia ale masz fajną piłeczkę :tak: chyba żadna z nas tutaj nie ma takiego kształtu brzuszka jak twój :-) :rofl2:

no dobrze czy może mi ktoś powiedzieć coś? czy można wykasować posta którego się umieściło??

bo znowu przez własną głupotę (czytaj - zbyt szybka do komputera :-) ) wstawiłam prawie że identyczne posty :baffled:

Bazylia123 śliczny okrąglutki brzuszek. Bo u mnie to też jakoś tak i w brzuch i w boczki poszło. A u Ciebie tylko tak ładnie w brzuszek.

Barmanka wlącz edytuj - potem na dole masz ikonkę usuń - potem w opcjach kasowania zaznacz kasuj wiadomość i potwierdzasz -usuń tą wiadomość

super, zaraz spróbuje , wielkie dzięki :tak::-)
a ty już na nogach? :szok: to ty biedna po ile godzin śpisz na dobę? po 5? :baffled: nu nu nu - żeby było mi to ostatni raz :tak: :wściekła/y: nie dosyć że w ciąży, drugie w domu broi, cały dom na głowie a ta śpi po kilka godz :wściekła/y:
znalazłam kare dla ciebie :tak: (w sumie ty wiesz za co - dla nie wtajemniczonych zapraszam to wątku Nasza Waga ;-)) - zabierzemy ci komputerek :-D no nie na zawsze, oczywiście... na jakiś czas ;-)

super patusia udało się :tak: :tak:
nie to że będę swoje posty kasować, ale czasem człowiek przez rozpęd dwa razy kliknie i pojawia ta sama wiadomość a porządek musi być ;-)

reklama
Do góry