reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

reklama
U mnie dziś 98 cm! Ciekawe kiedy dobiję do setki.
Chciałam Was zapytac czy zmienił się u was pępek? Tzn. czy nadal jest wklęsły czy może płaski albo wypukły? Ja już praktycznie nie mam pępka - jest płasko, a tak 1/3 wystaje ponad powierzchnię brzucha. Śmiesznie to wygląda.

a to foteczki mojego brzuszka robione w niedziele 13.02.2009 - to był 27 tc :-)

Załączniki

• 27 tydz (14.02.09) e.jpg
    27 tydz (14.02.09) e.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 95
  • 27 tydz (14.02.09) c.jpg
    27 tydz (14.02.09) c.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 99
mój pępek jest jeszcze wklęsły, ale się sporo zmniejszył ...jest taki noo ściśnięty....
Koleżanka powiedziała mi, że podobno przy chłopcach pępki mogą nie wychodzić na zewnątrz.... ciekawe dlaczego:confused:
zobaczymy jak to będzie u mnie ...

dawno tu nie zagladalam...az zaluje...no szok poprostu jakie wielkie brzuchatki juz mamy!!!!
poprostu same cudenka, sa i male sa i wielkie:)))
sama radosc!!!pieknie rosniemy...
a juz naprawde calkiem nie dlugo bedziemy wstawiac zdiecia jak chudniemy:))))))

reklama
Do góry