reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych pupili

150569

reklama
CosmoEwka - na tym pierwszym zdjęciu kocik wygląda jakby siedział po turecku ;D Fajny kociak :)
Melanie, a ja dopiero zauważyłam Twoje zdjęcie z sunią, ależ ona olbrzymia! A Ty też bardzo ładna dziewczynka jesteś :) :)

Edit dziekuję za komplement ;D no i głupia też nie jestem ;D i jeszcze ładnie tańczę ;D

CosmoEwka kiciur ma fajną błyszczacą sierść, na styczniowej fotce wyglada jak lord, panisko, szefuś.

A tak w zwiazku z naszymi zwierzakami.. jak sadzicie lub wiecie.. czesto zdarzaja sie alergie na futro naszych ulubiencow u dzieci osob, ktore maja jeszcze przed urodzeniem bobasa w domu uchochane zwierze? Wiem ze to dosc moze brzmiace naiwnie i dziwne pytanie, ale od jakiegos czasu martwie sie ze bede miec zmartwienie z moim ukochanym kocurem po urodzeniu dzidziusia. Mam nadzieje ze tak nie bedzie bo nie wyobrazam sobie mojego domu bez Marszałka. Obym nie musiala rozwazac co z nim zrobic gdyby.. ! Ktos powie ze to tylko zwierzeta, ale myszle ze akurat wy panie w tym dziale wiecie jak jest naprawde. Och :(.

Ewka, ja mojego kocurka musialam oddac przy Jagodzie, tzn. jeszcze jak bylam z nia w ciazy. Wykryli u mnie toxoplazmoze i to byl nakaz lekarski. Mowia ze jak zwierze nie wychodzi na dwor to nie ma wirusa, ale moj nie wychodzil a domniemali ze wlasnie to on mnie zarazil.
Nie wiem jak to jest po urodzeniu, Madzik bedzie wiedziala najlepiej bo ma cale stadko kociakow i malego Lesia w domu.

Melanie, hi hi, podrywasz mnie czy co? ;D ;D Przecież nie sposób oprzeć się takiej osóbce co nie dość że ladna to i mądra! i jeszcze tańczyć umie! no szkoda że nie jestem facetem a Ty bezmężną i bezdzietną kobitką ;)

CosmoEwka cuuuudny kocio. ;D ;D ;D

Co do alergii, to jest teoretycznie mniejsze prawdopodobieństwo wystąpienia, jeśli kot jest przy dziecku od urodzenia. Ale tak naprawdę nie ma to większego znaczenia. Dużo ważniejsze jest, czy w rodzinie są przypadku alergii na koty, bo jeśli tak, to wtedy zwiększa się prawdopodobieństwo wystąpienia, jeśli nie, to nie powinno być problemu.

U mnie obyło się łagodnie przy Leszku i mam nadzieję, że podobnie będzie z drugą dzidzią. ;D Leszek uodparniał się na koty od urodzenia, nie raz miał włoski na smoczku. ::)

Anija moim zdaniem to mało prawdopodobne, że od kota zaraziłaś się toksoplazmozą. Musiałabyś sprzątać kuwetę gołymi rękoma i nie myć potem rąk - to raczej jest wykluczone, a inaczej jak może się to przenieść? Już prędzej zjedzenie jakiegoś niemytego owoca w drodze do domu, czy warzywka. No ale to już historia i nie ma co tego roztrząsać. ::)

A moja kicia prawie na pewno zaciążona - cycuszki robią się różowe i nieco powiększone - to pierwszy objaw. ;D ;D ;D A to oznacza, że na koniec maja będziemy mieli kociaczki. ;D ;D ;D

reklama
Ma-dzik powinnaś zapisać swoją kotkę do MAJÓWEK ;D ;D ;D
Huraaaaa! Będą fotki małych kociaków ;D

Edit a wiesz, że ja nawet sobie Ciebie nie wyobrażam, nooo
tzn posturę tak
ale twarzy nie.
To co ? Robimy wątek : GALERIA WRZEŚNIÓWEK ???

Do góry