reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych pupili

reklama
Kociak musisz miec wielkie serduszko :)
mi sie zawsze serce kraje, kiedy widze bezdomne psiaki, albo jak ludzie traktuja zwierzeta na wsiach...

Melanie a jakiej masci byla Twoja amstaffka?
Wiesz, ze dogi argentynskie sa na liscie niebezpiecznych ras?
Czytalam, ze teraz trzeba bedzie miec: pozwolnenie, opinie lekarza psychologa + odbyc z psem specjalne szkolenie...
a najwieksza paranoja jest w tym, ze zarzadzenie to nie obejmuje mieszancow...
nie wspominajac juz o tym, ze polmozgi przez ktorych w ogole jest takie zamieszanie i tak nie kupuja psow rasowych, i wcale ich nie rejestruja :(

Blanus nikt chyba nie przygarnol naraz wierzatek co ja w tym momencie mam 5 kotow 2 chomiki i zolwie kotow niestety bede musiala sie jakos pozbyc myslalam nad tym zeby komus je oddac ale boje sie co z nim bedzie pozniej czy ktos je z domu wyrzuci czy tez bedzie je kochac :(

Jeeej! istny zwierzyniec... kurcze, szkoda, ze musisz je oddac... a jakie sa (wiek, plec), to moze poszukamy wsrod znajomych nowych wlascicieli... :)

Mam 3 male kotki moze maja z miesiac :) cyca ciagna 2 kotki i jeden kot a 2 to sa starsze ich mama ma juz z 5 lat lata po dworze no i moj kotecka ma 3 latka :) Mysle ze jak by zostaly te starsze to by sie nic nie stalo ale 5 kotow przy malym dziecku ? Nie widze tego :p chyba ze bede razem z dzieckiem spac :p

Super! To porozsylam do znajomych :) i na pewno znajdziemy opiekunow :) zeby Twoja dzidzia nie miala ciasno w lozeczku!

reklama
Do góry