Melanie, to sobie nie wyobrażaj, dziś jak mężulo przyjdzie to zrobi mi zdjątko z brzusiem i pokażę Wam swoją gębulę. Najpiękniejsza to ja nie jestem, a szczególnie teraz, coś mi się cera psuje... Podobno dziewczynki odbierają urodę i u mnie chyba tak jest Choć mąż mówi że jestem najpiękniejszym brzuchatkiem na świecie : ale czy facetom można wierzyć?
reklama
CosmoEwka
Zaangażowana w BB
Ma-dzik: moj brat jest uczulony ale on w ogole jest dziwny. Na pylki i inne takie. On teraz ma 35 lat i jest moim przyrodnim bratem wiec mam nadzieje ze swoja alergie dziedziczy po tych osobach, ktore nie sa ze mna spokrewnione, bo o innych alergiach w rodzinie nic nie wiem. Nie ukrywam, ze mam wielka nadzieje ze to, ze jest u nas kocur (i jego wlosy na wszystkim ) choc odrobine pomoze w tym, zeby dzidzius nie byl uczulony na jego futro. Jak juz wspomnialam byloby to wielkim moim zmartwieniem i nie przesadze jak powiem ze tragedia. Juz dzis sobie wyobrazam jak wlazi dzidziusiowi do lozeczka czy wozeczka /oczywiscie pod naszym bacznym okiem, bo zwierzaki sa kochane ale ograniczone zaufanie w przypadku maluchow trzeba miec do kazdego/. A co do toksoplazmozy, to oczywiscie tez masz racje. Higiena i jeszcze raz higiena. Predzej majac domowego kocura mozna sie zarazic jedzac tatara albo kogiel mogiel. Pozdrawiam serdecznie.
M
Melanie
Gość
jacie ale bym sobie zjadła kogel-mogel..... mmmmm.....
Hej ,ja kotka niestety nie mam.Ostatnio moja mala mnie prosila o pozwolenie na przyniesienie kotka, ale troche sie boje. Poza tym moj maz niestety nie przepada za kotkami od czasu jak zaczely zalatwiac sie w piasku na budowe i musial prawie dziennie ten piasek osiewac. Ale nie tylko , w tym piasku bawila sie nasza Patrycja, wiec same rozumiecie no nie? Ja mam w domu za to pieska.Sznaucerka. Lekarz mow,i ze od pieska jest mniejsze prawdopodobienstwo zarazenia sie toksoplazmoza, ale nie wiem ,bo to przeciez tez zwierze . Nie wyobrazam sobie tez sytuacji w ktorej musialabym go oddac. Ja tez jestem alergikiem(dowiedzialam sie rok temu).Mam alergie na pylki drzew i chwastow, na szczescie na siersc nie. Mojej Pati tez robilam testy ,ale na szczescie wyszly negatywnie. Jak uda mi sie to wkleje fotke mojego pupila. Na razie papa.
M
Melanie
Gość
Beacia wypróbuj sposób nr 1 opisany tutaj:
https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,1168.0.html
trzeba wkleić ten ostatni z dołu link dodając na końcu [/img] a na poczatku
https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,1168.0.html
trzeba wkleić ten ostatni z dołu link dodając na końcu [/img] a na poczatku
Witam i przedstawiam Wam nasze "pierwsze dziecko" - Michala
tak do niego mowimy, chociaz ma wiele imion: Abaddon, Bunia... itp.
Ma juz 8 lat (skonczyl w marcu) i jest z nami od 8 tygonia zycia - przeeeekochany, rozpieszczony i... uwielbia dzieci
Chociaz to "grozna rasa" nie mamy z nim problemow, zapobiegawczo ZAWSZE wychodzimy z nim w kagancu i na smyczy. Niestety wiele osob w parku traktuje nas jak wlascicieli bandyty... szkoda slow...
oto on:
tak do niego mowimy, chociaz ma wiele imion: Abaddon, Bunia... itp.
Ma juz 8 lat (skonczyl w marcu) i jest z nami od 8 tygonia zycia - przeeeekochany, rozpieszczony i... uwielbia dzieci
Chociaz to "grozna rasa" nie mamy z nim problemow, zapobiegawczo ZAWSZE wychodzimy z nim w kagancu i na smyczy. Niestety wiele osob w parku traktuje nas jak wlascicieli bandyty... szkoda slow...
oto on:
M
Melanie
Gość
Miałam kiedyś amstafa - suczkę ale została z mim byłym narzeczonym, niestety.
Cudny ten Twój psiak - uwielbiam te słodkie mordki
jak wybudujemy sobie domek, to planujemy zaadoptować dogo argentino
one mają podobne ryjki ale są duże jak dogi i są tylko białe
Super ten Twój psiak, no fantastic ! ;D
Cudny ten Twój psiak - uwielbiam te słodkie mordki
jak wybudujemy sobie domek, to planujemy zaadoptować dogo argentino
one mają podobne ryjki ale są duże jak dogi i są tylko białe
Super ten Twój psiak, no fantastic ! ;D
reklama
K
karolina22
Gość
To ja sie pochwalę moją Norką...którą znalazłam w zeszłym roku w Święto Zmarłych na cmentarzu... wzięłam ją i pokochałam
nie wiem jak ludzie mogą zostawiać zwierzęta na dworze... nie mają sumienia...
nie wiem jak ludzie mogą zostawiać zwierzęta na dworze... nie mają sumienia...