reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych pupili

reklama
Świetna kicia!!! Niestety, moje dożywocie za milion dolców nawwet by się do kota nie przekonało - jest zdecydowanie psiarzem ;D

To jest najłagodniesza kotka jaką w życiu widziałam :) Jak Emila była młodsz strasznie ja ciągneła za ogon żeby się do nie przytulić i kładła się na nią :D Nigdy jej nic nie zrobiła tylko jak ją słyszała to spieprzała do szafy ;D

miyu pisze:
To jest najłagodniesza kotka jaką w życiu widziałam :) Jak Emila była młodsz strasznie ja ciągneła za ogon żeby się do nie przytulić i kładła się na nią :D Nigdy jej nic nie zrobiła tylko jak ją słyszała to spieprzała do szafy ;D
Jakbym słyszała opowieść o Majce i Belku. Majka wszystko robi z kotem, a ten nigdy w życiu nawet jej ni zadrasnął( dorosłych drapie bez wahania), zmyka nie do szafy, a na szafę, ale zawsze w pobliżu Majki, sado-macho czy co ?

a to mój fredzik wczoraj:)
dscn12856dd.jpg

reklama
Fredzik podobny do Czarka - pupila mojej mamy - najbardziej porąbanego psa na Ziemi. I najbardziej rozpieszczonego. Czy Fredzio też jest taki stuknięty jak Czaruś? Z oczu mu dobrze patrzy, ale z takimi szczekaczami to nigdy nic nie wiadomo.

Do góry