reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych pupili

no mnie też Kazia wkurza :p
najgorzej jak idziemy w 3 na spacer i ona mi zwiewa i nie słucha mnie :p a ja musze się wtedy wydzierać przy śpiącej we wózku Parisce
albo w domu - ciągle ktos ją wpuszcza do domu i co ktoś obcy przejdzie koło naszego płota to ta ujada i dziecko mi budzi >:D
w sumie to po to ją mamy - żeby szczekała i broniła no ale teraz działą mi tym na nerwy
i już jej tak nie kocham ::)

reklama
GeHa to by mogła nam pokazać jakieś fotki Julki (bo pewnie już wygląda inaczyj niż w wieku 16 tygodni)

Bo chyba nic nie przeoczyłam????

Przedstawię Wam moje 3 pieski :)

Kundelek Nuka ze swoim dzidziusiem Nico

Mały Nico

Koledzy hihi :) Nico i Lobo

A teraz ja z Alaskanem Malamutem Lobo :)

A tutaj moja króliczyca Bagsinka. Zdechła 2 lata temu na raka, a ja jak głupek ryczałam tydzień ;(

Troche sie tego nazbieralo hihihi :D ;D

alaskan wyjątkowo duży, prawda?
śliczny

a Nico słodziak niesamowity :) :) :) :) :)
jak wyglądał jego tatuś ?
pewnie nie wiadomo co? ;)

pozostałe zwierzaki tez fajne ale te 2 mi do gustu przypadły :)

reklama
tak Melanie alaskan duzy psiur ;) madry jak nie wiem, a uparty jak cholerka :D niekiedy musze go za leb ciagnac bo stanie i glupa rznie ;) ale nie jest tak latwo go ciagnac hihih swoje wazy ;)
a Nico o jejku bardzo slodziutki i da sie llubic, uwielbia dzieci, az sie trzesie, a pileczka potrafi zameczyc ;) tylko zucac mu a on ci przynosi ;D maly lobuziak ;) a tata jego to jakis sasiad hihih tylko podobne uszy maja z tata duzeee :p. Wszyscy na podworkach maja psy to trudno upilnowac jeszcze jak suka sama ucieka. Bezwstydnica jedna hehehe :p kurcze o tych dwoch to ksiazke mozna napisac co wyprawiaja, albo do kamera nakrecic i wyslac do smiechu warte :)

Ostatnio oby dwoje wybrali sie na randki tzn uciekli :) i szli po ulicy jak flip i flap :) i ani im w glowie do domu wracac. Dobrze, ze ich znalezli i na sile przyprowadzilil bo nie wiem co b7y to bylo. Podobno bardzo komicznie wygladali hihi

Do góry