reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych pupili

porzadek musi byc :police: :police:
Z powodu braku ogona nie moglam przekazac machniecia od Amberka, ale podrapalam spiocha za uchem ;)
widac bylo wdziecznosc na pysku - zatem dziekuje :)

jedzenie ma ograniczone z powodu alergii :( i je wlasciwie tylko suchy pokarm dla alergikow, na sniadanie chrupie surowa marchewe, a na obiad dostaje ryz z gotowanym indykiem i warzywami... ::) ::)
szybkowar ratuje nam zycie ;)

a do takich spacerow w kagancu juz sie przyzwyczail, w koncu musial...
niestety kiedy mial problemy ze skora na pysku musielismy chodzic bez kaganca - dla mnie stres okropny, bo ludzie mimo prosb nie lapia swoich czworonogow na smycze :mad:
dopiero jak wolam, ze nie bede zwracac za leczenie
a Michal bez kaganca tylko czeka na okazje... 8)

reklama
Blanuś, to z ciebie SUPER PANI jak gotujesz swojemu psiakowi...Amber kiedyś dostawał kurczaka z ryżem ale paradoksalnie miał po gotowanym biegunki..Jak przeszliśmy na suchą problem znikł ale pogorszyła mu się sierść- bardziej linieje

Muszę się przyznać, że ja swojego puszczam luzem, ale jak widzę psa, którego nie znam zaraz go biorę na smycz.Amber jest bardzo karny i zaraz przychodzi ale nie każdy golden jest taki.Znam wielu właścicieli, co biegają za swoimi psiakami z kiełbaską w ręku, żeby przyszły.W takiej sytuacjii spuszczania ze smyczy nie zalecam ;)

Michal to nasze jakby pierwsze "dziecko" ;)
niektorzy uwazaja nas za dewiantow, ale gotujemy indyczka + warzywka i ryz
spi z nami ::) ::)
i w ogole jest na maksa rozpieszczony
ale karny 8)

ooo, to ja lubie takich wlascicieli jak Ty - odpowiedzialnych ;D ;D ;D

Ojciec chrzrzesny Kuby ma sukę Staforda więc Blanka jakby co to Michaś chętny będzie ;D

izis pisze:
Ojciec chrzrzesny Kuby ma sukę Staforda więc Blanka jakby co to Michaś chętny będzie ;D

Izis Michal na pewno barrrdzo by chcial >:D
ale jest chory na padaczke
wiec nie chce ryzykowac, ze przekaze chorobe w genach :( :-[

izis pisze:
och bidulek :(

a ma napady tak jak człowiek?

sorki, że wpadam w słowo :)
mój Maks rok przed śmiercią zachorował na padaczkę i miał normalne ataki :(
straszne to było :(

miał lekarstwa, ale po krótkim czasie przestały skutkować :(

monia77 pisze:
izis pisze:
och bidulek :(

a ma napady tak jak człowiek?

sorki, że wpadam w słowo :)
mój Maks rok przed śmiercią zachorował na padaczkę i miał normalne ataki :(
straszne to było :(

miał lekarstwa, ale po krótkim czasie przestały skutkować :(

niestety ma ataki od 2003 roku... dostaje luminal 2 X dziennie, dawka jest coraz wieksza, ale na szczescie ostatni atak mial w listopadzie
o 2 w nocy :-[ :-[ :-[
i tak, jak Monia pisze, atak wyglada okropnie :-[

Monia
a co dostawal Twoj Maks?

reklama
obiecana fotka :)
kotkabb5be.jpg

Do góry