reklama
Gosiczka
Mamusia Kubusia
Znam ten typ ;D
Czarek śpi z moją mamą w jednym łóżu, podbiera jej jedzenie z talerza i wyprowadza ją na spacer na smyczy (bo chociaż kurdupelek, to ciągnie moją wielką mamę z całej siły i nierzadko ona biegnie za nim ) i uwielbia słodycze - wszystkim trzeba się z nim dzielic, nikt nic sam nie może zjeśc.
Czarek śpi z moją mamą w jednym łóżu, podbiera jej jedzenie z talerza i wyprowadza ją na spacer na smyczy (bo chociaż kurdupelek, to ciągnie moją wielką mamę z całej siły i nierzadko ona biegnie za nim ) i uwielbia słodycze - wszystkim trzeba się z nim dzielic, nikt nic sam nie może zjeśc.
kangurki
Fan(ka)
u nas to samo, śpi tylko w łóżku i jeszcze się wkurza jak jest śpiący a nikt się do niego nie kładzietylko słodyczy nie lubi, woli mielone albo parówki. Ostatnio zaczął się nimi dzielić z Maksem i muszę uważać jak mały jest na podłodze żeby nie zjadł kiełbasy Freda
święta prawda....moje kudłate 35 kg szczeka z rzadka...chyba ,że poproszęmonia77 pisze:takie małe-fajne z reguły sa bardzo hałaśliwe , tak okropnie jazgoczą
kinek pisze:święta prawda....moje kudłate 35 kg szczeka z rzadka...chyba ,że poproszęmonia77 pisze:takie małe-fajne z reguły sa bardzo hałaśliwe , tak okropnie jazgoczą
no i dlatego ja chcę bernardyna
M
Melanie
Gość
Gosiczka pisze:Znam ten typ ;D
Mój tata robi to samo z Kazimierą, tylko z nią nie śpi :
ale pies ma większe prawa w tym domu ode mnie
M
Melanie
Gość
izis pisze:sąsiedzi mieli kiedys takiego pieska i strasznie mi podpadł ;D
zrobił wielką qpe na Twoją wycieraczkę ??
reklama
izis
Fanka BB :)
Melanie pisze:izis pisze:sąsiedzi mieli kiedys takiego pieska i strasznie mi podpadł ;D
zrobił wielką qpe na Twoją wycieraczkę ??
;D ;D ;D
skąd wiedziałaś ;D