reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych pupili

reklama
Melanie pisze:
beatka pisze:
Mel no przecież to jest ryś! a nie kotek tak dosłownie :laugh:

:mad: caha :mad:
bo ja się na kotach nie znam ::) a Rysie mam w domu ale ona całkiem inna :D
beatka to nie jest rys!!!rysie maja pedzelki na uszach :) chyba na wiosne musimy sie do Zoo wybrac i wyedukowac, bo potem dziecko na ulicy zobaczy cos taiego jak ten winiowy zwierz i spyta mamusie co to a mamusia ::) ::)

no co wy? przecież to nie ryś :laugh:
rys wyglada zupełnie inaczej ten to chyba syjamski tylko pewnie wykastrowany i dlatego tak wyrósł ::)

nie?
rys5.jpg
image02727276qc.jpg

Ale dałam Wam zagadkę. Kot czy Ryś.... ;D ;D
Ja sama nie znam dokładnej odpowiedzi ale stawiałabym jednak na kota. Zdjęcie przysłał mi znajomy...takie różne dziwne rzeczy o zwierzątkach

napewno
moj mąż kochał wczesniej bardzo Diane naszą a terz troszke ja olewa :p i tylko Buńka tuli :)

reklama
no niestety troszkę nasze zwierzątka cierpią z powodu pojawienia sie dzieci ::) Muflonisko też się snuje smętne, ale co poradzę, jak mi się pcha co jakiś czas do łóżeczka, to dostaje w skórę, albo po nocy drapie w okno, że chce wyjść, czego kiedyś nie robił i wkurza mnie!

Do góry