reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych pociech ;)

Lucka-śliczne masz dzieci,ale gdzie wlazł Daruś?
Yenefer-przesłodkie córcie!ale śmieszki z nich są:)

Kasiona-ale urosli!no identyczni są-jak moi!ślicznych masz synków!

IMG_8178.jpgLeon i Maks

Ostatnia edycja:
reklama
Ayla, ale na tej pierwszej fotce ten w ciemniejszej koszulce (Maksiu?) zalatuje do mojego Przemcia :) a tak w ogóle Maksiu i Leonek przystojniaki i bardzo podobni do siebie.

Jedynka ale duzi Twoi Panowie :) uroczo razem wyglądacie :)... ech ja tak mało mam zdjec z moimi .. bo zawsze to ja mezowi robie fotki

Ostatnia edycja:
dziekuje dziewczynki :) pauli boskie sa i te oczy.. :) ayla sliczni sa twoi panowie i zgadzam sie ze imiona wymiatają bardzo fajne i tak sie fajnie razem kompnuja maks i leon :D Jedynka tacy sie grzeczni wydaja :D uroczy i mamusia tez w pelnej formie :)

ayla fajne misiaczki, a takie czapki to chyba w h&m widziałam.
jedynka chłopcy są identyczni, super wygląda to zdjęcie Waszej trójeczki. Jeszcze tata by się przydał ale rozumiem że ktoś musi robić zdjęcia...Pozdrowienia dla wszystkich tatusiów :)))))

dzięki i tak ,czapole z h&m.
jedynka-duzi już ci Twoi chłopcy.śliczni!-do Ciebie podobni?mi sie z kolei wydaje że sa rózni.podobni ale inni.mówisz ze ile ważą teraz?
martwie sie czy moi nie za dużo przybierają,ale i tak sie ograniczam z jedzeniem,nigdy wiecej nie jedza niz 120 ml.a i tak potrafia 100 g dziennie przybrac.nie wiem o co chodzi...

reklama
ja tez zauwazylam tego ludwika heh i mowie mojemu ze sie dzieci myje w ludwiku teraz i wiecie co ...lyknal heh

Yenefer oni sa caliem inni tylo jak na brzuszku leza to moze troszke podobni na drugiej fotce tej ze mna widac ze inni :)chyba
Ayla Maciek wazyl tydzien temu 6,6 a Tomek 6. mowisz ze 100g dziennie??? to przez miesiac 3kg by bylo. ostro!!! a siwtnie wyglada Leoniusz-Krasnal heh bardziej jak smerf hihi

Do góry