reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych pociech ;)

A to moje pannice.Klaudia,dziewczynki z tatusiem i Kinga:)

Załączniki

• SL370907.jpg
    SL370907.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 58
  • SL370940.jpg
    SL370940.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 71
  • SL370929.jpg
    SL370929.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 59
reklama
2ania ale pyzulki fajne :) a ta czapa no bomba!!!

alex Aaron bosko wyglada z lapkami zlozonymi :) fajni sa wogole :)

a jak patrze to dziewczyny Wasze dzieciaki takie paczusie a moi niby ladnie waza a dlugie toto a nie pyzate i tlusciutkie

jedynka tylko troszke za duza ta czapeczka bo pozyczona:)
Moi znajomi mowie bardziej o rodzinie jak przychodza to juz moich nie rozpoznaja bo Kinga prawie dogonila Klaudie:)

Alex sliczne chłopaki i główki targają że hoho :)

Ania, jakie dziewczyny zadowolone u taty :) a w czapie wygląda Niunio słodziasto :)

Wszystkie bliźniaki są super! Chyba się ze mną zgodzicie?? Jak widzę jakąś dwójeczkę na mieście to serce od razu zaczyna mi walić mocniej :))

A to moje dziewczynki
Lena
smile.jpg

Maja i Lena
_DSC90181.jpg

Ostatnia edycja:
yenfer jakie przesłodkie, jak Ty je odróżniasz???????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oczywiście że wszytskie są super. Yen widze że mają zaczerwienione policzki, moje też takie mają i myśle że to jakaś reakcja alergiczna.
A to mój ŁOBUZ as (90).jpg
I aniołek as (37).jpg

Oczywiście że wszytskie są super. Yen widze że mają zaczerwienione policzki, moje też takie mają i myśle że to jakaś reakcja alergiczna.

byłam dziś u lekarza i dostałam fenistil w kropelkach i maść robioną w aptece. Mam nadzieję że przejdzie, bo jak nie to czeka nas zmiana mleczka :(

kkociak dla mnie one są zupełnie różne ;))

reklama
Do góry