reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych pociech ;)

A to moje szkraby w 1 miesiącu życia:

295.jpg

To grzeczniusia Nelusia:

104.jpg
108.jpg

A tu Florianek:

136.jpg243.jpg
pencil.png

reklama
Gosia śliczne Czorciki :)

Monia słodziaczki :) i nie widac różnicy wgowej :) śliczne...

a jak juz o akcentach Mikołajowych to oto mój Mikołajek (niestety Milenka nie była w nastroju do pozowania )

DSC06075.jpg

a tu juz prawdziwa miłość... tak się przyssała do Przemusia i chciała tylko przy nim leżeć a każda próba zabrania jej kończyła się krzykiem

DSC07635.jpg
a tu specjalnie od mojego Męża który chciał się pochwalić rzęsami naszej Misi

Zobacz załącznik 313976Zobacz załącznik 313977

olis pewnie z pięć to on waży, ale co do jedzenia to nigdy nie przekroczył 90, a panience zdarzyło się kilka razy po 120 wsunąć:-) Goni go, aczkolwiek ciągle malutka się wydaje. Przynajmniej ubranka po bracie dobre :-D

rainmanka cudne fotki, a rzęsy naprawdę zniewalające:-) Milenka coraz bardziej przywiązuje się do braciszka. Muszę i ja częściej je razem układać, ale takich momentów gdy razem są na chodzie jest bardzo niewiele. A jak są to np. jedno głodne lub śpiące i wrzeszczy drugiemu do ucha:-)

monia-dzieciaczki cudne!imionka tez fajne wybralas!
rainmanka-sliczne fotki,zwłaszcza ta z bliska,z rzęskami Milenki,faktycznie z niej laleczka jest:) i fajnie brata zassała :):)
dziewczyny ile waza wasze dzieci?bo mój Leon-5,5 kg,Maks-5,36 kg

Gosia super te Twoje Czorciki takie juz duze i teraz juz widac roznice bo wczesniej podobne do siebie byli
Rainmanka no chlopaki to na pewno beda sie bic o Milenke a tatus pewnie bedzie jej pilnowal ze hoho...
Ayla duze te Twoje chlopaki :)

Ayla spore chłopaki. Moje ważą po 5 kg a miesiąc starsze :)

Rainmanka a tak narzekałaś że dzieciaczki słaby kontakt mają a tu Milena taka przyssawka- cudnie :)

A to moje chlopaki

na 2 Alan 3 i 4 Aaron

Załączniki

• Image0170.jpg
    Image0170.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 60
  • Image0155.jpg
    Image0155.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 62
  • Image0161.jpg
    Image0161.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 58