reklama
rainmanka
Fanka BB :)
Gosia śliczne Czorciki
Monia słodziaczki i nie widac różnicy wgowej śliczne...
a jak juz o akcentach Mikołajowych to oto mój Mikołajek (niestety Milenka nie była w nastroju do pozowania )
a tu juz prawdziwa miłość... tak się przyssała do Przemusia i chciała tylko przy nim leżeć a każda próba zabrania jej kończyła się krzykiem
a tu specjalnie od mojego Męża który chciał się pochwalić rzęsami naszej Misi
Zobacz załącznik 313976Zobacz załącznik 313977
Monia słodziaczki i nie widac różnicy wgowej śliczne...
a jak juz o akcentach Mikołajowych to oto mój Mikołajek (niestety Milenka nie była w nastroju do pozowania )
a tu juz prawdziwa miłość... tak się przyssała do Przemusia i chciała tylko przy nim leżeć a każda próba zabrania jej kończyła się krzykiem
a tu specjalnie od mojego Męża który chciał się pochwalić rzęsami naszej Misi
Zobacz załącznik 313976Zobacz załącznik 313977
olis pewnie z pięć to on waży, ale co do jedzenia to nigdy nie przekroczył 90, a panience zdarzyło się kilka razy po 120 wsunąć:-) Goni go, aczkolwiek ciągle malutka się wydaje. Przynajmniej ubranka po bracie dobre
rainmanka cudne fotki, a rzęsy naprawdę zniewalające:-) Milenka coraz bardziej przywiązuje się do braciszka. Muszę i ja częściej je razem układać, ale takich momentów gdy razem są na chodzie jest bardzo niewiele. A jak są to np. jedno głodne lub śpiące i wrzeszczy drugiemu do ucha:-)
rainmanka cudne fotki, a rzęsy naprawdę zniewalające:-) Milenka coraz bardziej przywiązuje się do braciszka. Muszę i ja częściej je razem układać, ale takich momentów gdy razem są na chodzie jest bardzo niewiele. A jak są to np. jedno głodne lub śpiące i wrzeszczy drugiemu do ucha:-)
monia-dzieciaczki cudne!imionka tez fajne wybralas!
rainmanka-sliczne fotki,zwłaszcza ta z bliska,z rzęskami Milenki,faktycznie z niej laleczka jest i fajnie brata zassała
dziewczyny ile waza wasze dzieci?bo mój Leon-5,5 kg,Maks-5,36 kg
rainmanka-sliczne fotki,zwłaszcza ta z bliska,z rzęskami Milenki,faktycznie z niej laleczka jest i fajnie brata zassała
dziewczyny ile waza wasze dzieci?bo mój Leon-5,5 kg,Maks-5,36 kg
Gosia super te Twoje Czorciki takie juz duze i teraz juz widac roznice bo wczesniej podobne do siebie byli
Rainmanka no chlopaki to na pewno beda sie bic o Milenke a tatus pewnie bedzie jej pilnowal ze hoho...
Ayla duze te Twoje chlopaki
Rainmanka no chlopaki to na pewno beda sie bic o Milenke a tatus pewnie bedzie jej pilnowal ze hoho...
Ayla duze te Twoje chlopaki
Cudowne.Mowi sie ze brudne dziecko to szczesliwe dziecko i to chyba prawda hihiWiem po moim Maxie.dzieciaki urocze IWS jakie duże, Gastone małe normalnie the best
to moje czorty na mikołaja, im brudniejsze tym szczęśliwsze
Zobacz załącznik 313894
Raimanka,calusna ta tawoja corcia hihi
alex2339
Fanka BB :)
reklama