reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

Juz napisalam kiedys,ze wroze Werci kariere modelki:-)sliczna z niej dziewczynka
A Milosz super wyglada w tej czapie:tak:

reklama
no to pokazuje moje zdjęcie do dyplomu. Tylko to jest złej jakości, bo to zdjęcie zdjęcia. Nie chciałam dopłacać za zdjęcie w formie elektronicznej. Jak będe chciała to sobie wywołam.

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 87
Habcia na Twój widok moja córa zrobiłą uśmiech wielki i paluchem w monitor pokazała także piękna Pani Magisterka ;-)
Miłosz świetny w tym berecie i wygląda tam na duuuuużo starszego.
A Wercia wymiata :-D rewelacyjna jest z niej modelka:-) Oliwia ze mną oglądała i zaczęła do niej mówić jak się pokazała na ekranie :-)

Habciu fajnie wyglądasz :tak:
No to pokażę Wam jeszcze jak reaguje moja córa na Teletubisie - zwłaszcza na początek i koniec bajki
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=mn9XYWEnyiU"]YouTube- Wercia i Teletubisie.MP4[/ame]

reklama
Agniesia pocieszny filmik. Weronika swoim tańcem zaskarbiła sobie sympatię siedzącej na moich kolanach Natalii, która również uwielbia wyczyniać ciałem cudeńka w rytm muzyki. Widzę już różnice między tańcem Weroniki i Natalii -cóż, każda z nich ma inny patent i osobowość, ale łączy je zamiłowanie do wyrażania pozytywnych emocji tańcem ;)
W zakresie szybkości ruchów i swego rodzaju gibkości Weronika ewidentnie przoduje -co też ona wyczynia tą rączką, jak szybciutko ją zgina, ależ słodka jest :)
Jeszcze jedno mi się w oczy rzuciło -Natalka jakiś czas temu jakby zauważyła swój palec wskazujący włącznie z jego funkcją, którą czasem zmienia do własnych celów. Twoja Mała też tak zadziera paluszek jakby pokazywała nam coś :)

Do góry