reklama
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Habciu- Śliczna Pani Magister!! czad!! uswiadomiłaś mi, ze w lutym też sie muszę koło takowego zdjecia zakręcić!
Postrzalka
Oliwciowa maminka
Habcia na Twój widok moja córa zrobiłą uśmiech wielki i paluchem w monitor pokazała także piękna Pani Magisterka ;-)
Miłosz świetny w tym berecie i wygląda tam na duuuuużo starszego.
A Wercia wymiata rewelacyjna jest z niej modelka:-) Oliwia ze mną oglądała i zaczęła do niej mówić jak się pokazała na ekranie :-)
Miłosz świetny w tym berecie i wygląda tam na duuuuużo starszego.
A Wercia wymiata rewelacyjna jest z niej modelka:-) Oliwia ze mną oglądała i zaczęła do niej mówić jak się pokazała na ekranie :-)
Habciu fajnie wyglądasz
No to pokażę Wam jeszcze jak reaguje moja córa na Teletubisie - zwłaszcza na początek i koniec bajki
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=mn9XYWEnyiU"]YouTube- Wercia i Teletubisie.MP4[/ame]
No to pokażę Wam jeszcze jak reaguje moja córa na Teletubisie - zwłaszcza na początek i koniec bajki
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=mn9XYWEnyiU"]YouTube- Wercia i Teletubisie.MP4[/ame]
aga221122
mama Jurandzika :))
Wercia na filmiku wymiata, super. A te piloty ją nie kuszą??
Postrzalka
Oliwciowa maminka
Kurcze Wercia świetna i jakie tańce boskie :-) Widać, że Teletubisie nie są takie złe :-)
reklama
Agniesia pocieszny filmik. Weronika swoim tańcem zaskarbiła sobie sympatię siedzącej na moich kolanach Natalii, która również uwielbia wyczyniać ciałem cudeńka w rytm muzyki. Widzę już różnice między tańcem Weroniki i Natalii -cóż, każda z nich ma inny patent i osobowość, ale łączy je zamiłowanie do wyrażania pozytywnych emocji tańcem
W zakresie szybkości ruchów i swego rodzaju gibkości Weronika ewidentnie przoduje -co też ona wyczynia tą rączką, jak szybciutko ją zgina, ależ słodka jest
Jeszcze jedno mi się w oczy rzuciło -Natalka jakiś czas temu jakby zauważyła swój palec wskazujący włącznie z jego funkcją, którą czasem zmienia do własnych celów. Twoja Mała też tak zadziera paluszek jakby pokazywała nam coś
W zakresie szybkości ruchów i swego rodzaju gibkości Weronika ewidentnie przoduje -co też ona wyczynia tą rączką, jak szybciutko ją zgina, ależ słodka jest
Jeszcze jedno mi się w oczy rzuciło -Natalka jakiś czas temu jakby zauważyła swój palec wskazujący włącznie z jego funkcją, którą czasem zmienia do własnych celów. Twoja Mała też tak zadziera paluszek jakby pokazywała nam coś