reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

habcia ślicznie wyszłaś -ale inaczej sobie ciebie wyobrażałam

Wercia jest boska i jak kontroluje czy ktoś ją obserwuje, A tak w ogóle to widzę podobieństwo między Niko a Weroniką

reklama
Habcia zdjecie jak najbardzie godne Pani mgr :-)

Wow jak popatrzylam na Wercie krzyczalam chce miec jeszcze coreczke ! super a jak tanczy :tak:
Agi Miloszek slodki chlopczyk jest:tak:

Dziękujemy, dziękujemy, dziękujemy.
To prawda, Wercia wyczynia cuda w tańcu i gdy jest zadowolona to zawsze kuperkiem zamiata. Na dodatek, czego dobrze na filmiku nie widać, przytupuje nóżkami :tak::-D Zawsze nie możemy się napatrzeć na jej harce. I chyba spełnią się przewidywania mamusi, że córeczka tancerką zostanie. Tatuś karierę tenisistki dla niej szykuje :-D;-)
Rufka o tak palec wskazujący zna doskonale swoje przeznaczenie. Wszystko pokazuje paluszkiem i tak precyzyjnie, że właściwie zawsze wiadomo na co wskazuje :tak: No i dodatkowo jest on doskonale wyćwiczony w naciskaniu.
Jolek a wiesz, że ja też pomyślałam kiedyś, że te nasze dzieci nawet podobne do siebie :tak::-)

Habcia mamy podobnie sciete grzywki :tak:, z tym ze ja mam krotsze wlosy;-)
Bardzo ladna fota:-)
Agniesia Kajka tez uwielbia TT :-D..i smieje sie na glos jak pokazuje sie 'sloneczko' !ale nie tanczy ;-) Uwielbia tez kucharza malego i inne kukielkowe bajki .

A gdzie lecą TT ? Natalia bajki nie zna, ale ma takiego dmuchanego czerwonego teletubisia większego od niej. Jest mistrzynią w ignorowaniu go i to właściwie robi najczęściej. Czasem tylko częstuje go smoczkiem albo chrupkiem. Jeśli o taniec chodzi, to Natalia zawsze na początku buja się na boki i próbuje wyczuć rytm, a potem to już mamy kupe śmiechu, jak zmienia kroki, to pupą ruszy, to głową, to wyma****e rączkami, to klaśnie, tu tupnie, tam przykucnie itd :) Przy tym piski i okrzyki radości oraz salwy śmiechu.

A gdzie lecą TT ? Natalia bajki nie zna, ale ma takiego dmuchanego czerwonego teletubisia większego od niej. Jest mistrzynią w ignorowaniu go i to właściwie robi najczęściej. Czasem tylko częstuje go smoczkiem albo chrupkiem. Jeśli o taniec chodzi, to Natalia zawsze na początku buja się na boki i próbuje wyczuć rytm, a potem to już mamy kupe śmiechu, jak zmienia kroki, to pupą ruszy, to głową, to wyma****e rączkami, to klaśnie, tu tupnie, tam przykucnie itd :) Przy tym piski i okrzyki radości oraz salwy śmiechu.

Rufka na CBeebies...kanal z bajkami dla dzieci od 1do 6r.z:-)
Nawet czasem moj Kuba cos tam oglada a ma prawie 9 lat ;-)...zero przemocy:tak:

reklama
Do góry