reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

Dziewczyny tak chwaliłyście to jedzenie Werci, że ona znów powróciła do jedzenia palcami. Widelec trzyma w drugiej dłoni przez cały posiłek, ale użytek z niego robi rzadko ;-)

reklama
A to my:)
1. Miłoszek ma już skórę furę ale komóry nie ma haha
2.Nasza ulica tak wyglada a młody uwielbia auta
3.Miłoszka przyszły zawód:)
4.Ja przed ciążą tak wyglądałam.
5 A teraz taką figurę mam ponad rok po ciąży
af7bf20891.jpgb5f5f23b5d.jpgb48d791f88.jpegDSCK0057.jpg45831250_640.jpg

Ehhh dzieciaczki słodziaczki :D
Zosia ślicznotka w kapeluszu.
Niko domagający się cyca - bomba :D
Maciuś podobny do taty, ale do mamy też widzę podobieństwo :)
Wercia mała tancerka :D
Milka z Jurandem piękna para :D
Blanka widzę, że ostro naszym kibicuje ;)
Flavia z Juliankiem kochane słodziaki :)
Miłoszek też fajniutki :)

Jeśli kogoś pominęłam to przepraszam, wszystkie dzieciaczki lutowe są cudowne :)

Mam troche czasu więc... i my sie przypomnimy
1)Ala śpi
5bv4eu.jpg

2)Moja mała Strojnisia
2zgr8yd.jpg

3)Moja mała ogrodniczka
zo9qc4.jpg

4)Pisać... pisać...
1zox092.jpg

5)W krainie zabaw
2ebxwte.jpg

6) w krainie zabaw - kulki :)
357ojrb.jpg

7)Z Tatą w zoo
291caco.jpg

8)Bardziej od zwierzat interesowały Alę samochody...
f19icj.jpg

Maranka ale wesoła dziewuszka z Alicji!...śliczne ma te loki :) i widzę, że już śpi w dużym łóżku..super!

Swoją drogą Maranko jak wklejasz zdjęcia, że są takie duże i nie tworzą się miniaturki?

ale Alunia jest cudna..świetne te loki:) no ja ostatnio miałam pytać czy jakieś lutowiatko już śpi w dużym łóżeczku?? bo nas lada moment czeka przeprowadzka i też zastanawiam się już nad takim "dorosłym" łóżkiem dla Blanki..tyle, że ona tak się wierci, że boje się trochę, że spadnie:)

dziekujemy za miłe słowa :)
Yawla ja robie zdjęcia z tej strony TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting i tam moge sobie ustawić jaki rozmiar mi pasuje, tylko że tu trzeba każde pojedyńczo zapodawać.
Ewelinka moja też się kręci i też sie bałam czy w nocy nie spadnie, ale tam jest na wysokości głowy tak gdzies z metr długa i wysoka na jakieś 20cm barierka, która sie przymocowuje no i poki co nie spadła jeszcze z tego łóżka...no a spi w nim od sierpnia... no i bardzo je polubiła bo od razu jak jej kupilismy i rozłozyliśmy to nie chciała wychodzić, że to jej jest i koniec i od tego czsu mamy spokój ze spaniem bo ona spi w swoim łóżeczku a do naszego już sie nie pcha, nawet sie złości jak ją rano biore gdy sie obudzi bym ja mogła sie "doleżeć" Bardzo jestem zadowolona z tego łóżka, no a w tym malutkim ona spać w ogóle nie chiała... może ze 3 godziny pospała w nocy i do nas sie pchała a tu potrafi ładnie całe nocki przespać, wiec było warto zaryzykować kupno takiego własnie... :)

maranka masz piekna corcie,zakochalam sie w tych kreconych wloskach,a i super,ze Ala spi juz w "doroslym" lozku,ja toche boje sie,ze gdy kupimy Gracjankowi lozko,bedzie do nas przychodzil w nocy

reklama
Do góry