reklama
hooba
lutówka 2009 i 2012
Ehhh dzieciaczki słodziaczki
Zosia ślicznotka w kapeluszu.
Niko domagający się cyca - bomba
Maciuś podobny do taty, ale do mamy też widzę podobieństwo
Wercia mała tancerka
Milka z Jurandem piękna para
Blanka widzę, że ostro naszym kibicuje
Flavia z Juliankiem kochane słodziaki
Miłoszek też fajniutki
Jeśli kogoś pominęłam to przepraszam, wszystkie dzieciaczki lutowe są cudowne
Zosia ślicznotka w kapeluszu.
Niko domagający się cyca - bomba
Maciuś podobny do taty, ale do mamy też widzę podobieństwo
Wercia mała tancerka
Milka z Jurandem piękna para
Blanka widzę, że ostro naszym kibicuje
Flavia z Juliankiem kochane słodziaki
Miłoszek też fajniutki
Jeśli kogoś pominęłam to przepraszam, wszystkie dzieciaczki lutowe są cudowne
maran-atha
Fanka BB :)
Mam troche czasu więc... i my sie przypomnimy
1)Ala śpi
2)Moja mała Strojnisia
3)Moja mała ogrodniczka
4)Pisać... pisać...
5)W krainie zabaw
6) w krainie zabaw - kulki
7)Z Tatą w zoo
8)Bardziej od zwierzat interesowały Alę samochody...
1)Ala śpi
2)Moja mała Strojnisia
3)Moja mała ogrodniczka
4)Pisać... pisać...
5)W krainie zabaw
6) w krainie zabaw - kulki
7)Z Tatą w zoo
8)Bardziej od zwierzat interesowały Alę samochody...
Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
ale Alunia jest cudna..świetne te loki no ja ostatnio miałam pytać czy jakieś lutowiatko już śpi w dużym łóżeczku?? bo nas lada moment czeka przeprowadzka i też zastanawiam się już nad takim "dorosłym" łóżkiem dla Blanki..tyle, że ona tak się wierci, że boje się trochę, że spadnie
maran-atha
Fanka BB :)
dziekujemy za miłe słowa
Yawla ja robie zdjęcia z tej strony TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting i tam moge sobie ustawić jaki rozmiar mi pasuje, tylko że tu trzeba każde pojedyńczo zapodawać.
Ewelinka moja też się kręci i też sie bałam czy w nocy nie spadnie, ale tam jest na wysokości głowy tak gdzies z metr długa i wysoka na jakieś 20cm barierka, która sie przymocowuje no i poki co nie spadła jeszcze z tego łóżka...no a spi w nim od sierpnia... no i bardzo je polubiła bo od razu jak jej kupilismy i rozłozyliśmy to nie chciała wychodzić, że to jej jest i koniec i od tego czsu mamy spokój ze spaniem bo ona spi w swoim łóżeczku a do naszego już sie nie pcha, nawet sie złości jak ją rano biore gdy sie obudzi bym ja mogła sie "doleżeć" Bardzo jestem zadowolona z tego łóżka, no a w tym malutkim ona spać w ogóle nie chiała... może ze 3 godziny pospała w nocy i do nas sie pchała a tu potrafi ładnie całe nocki przespać, wiec było warto zaryzykować kupno takiego własnie...
Yawla ja robie zdjęcia z tej strony TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting i tam moge sobie ustawić jaki rozmiar mi pasuje, tylko że tu trzeba każde pojedyńczo zapodawać.
Ewelinka moja też się kręci i też sie bałam czy w nocy nie spadnie, ale tam jest na wysokości głowy tak gdzies z metr długa i wysoka na jakieś 20cm barierka, która sie przymocowuje no i poki co nie spadła jeszcze z tego łóżka...no a spi w nim od sierpnia... no i bardzo je polubiła bo od razu jak jej kupilismy i rozłozyliśmy to nie chciała wychodzić, że to jej jest i koniec i od tego czsu mamy spokój ze spaniem bo ona spi w swoim łóżeczku a do naszego już sie nie pcha, nawet sie złości jak ją rano biore gdy sie obudzi bym ja mogła sie "doleżeć" Bardzo jestem zadowolona z tego łóżka, no a w tym malutkim ona spać w ogóle nie chiała... może ze 3 godziny pospała w nocy i do nas sie pchała a tu potrafi ładnie całe nocki przespać, wiec było warto zaryzykować kupno takiego własnie...
reklama
hooba
lutówka 2009 i 2012
Ala przeurocza loki cudne ale i jakie uzębienie kompletne już
Ostatnia edycja: