reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

Agniesiu -ale ja poważnie uważam, że się nieźle buja w biodrach:-) jeszcze troszkę lekcji weźmie od Werci i Szakiry i jak tylko Bożydara wyskoczy to Cię na tańce zabierze:tak::tak:
Moje KOchanie to jakby kij od miotły miało w środku, ale i tak lubię z nim tańczyć:-) w końcu on mój, nie?;-):-D

reklama
Hej kochane MAM KOMPA no i oczywiście nadrabiam zaczynając odtego wątku .Dzieciaczki rewelacja .Nie mam tylko głosu i nie słyszę gadułek i spiewaczek szkoda ale nadrobię i to .No to my się przypomnimy
1 Mamo dlaczego nie dasz mi cyca?
2 OOO znowu przymiarka
3 Nie pójdę do łóżeczka i już ,tu mi lepiej się śpi
4 Nic nie widzę przez te okulary .Ja chcę mamy
5 Ta niewinna minka to tylko pozory

Załączniki

• P130910_19.41_[01].jpg
    P130910_19.41_[01].jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 118
  • Zdjęcie0162.jpg
    Zdjęcie0162.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 114
  • Zdjęcie0058.jpg
    Zdjęcie0058.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 108
  • P050810_15.14.jpg
    P050810_15.14.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 113
  • P290710_19.06.jpg
    P290710_19.06.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 113
Tak,popieram Agniesię.
Kilka fotek Zosi z jesieni

Załączniki

• IMG_0939.jpg
    IMG_0939.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 140
  • IMG_0972.jpg
    IMG_0972.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 147
  • IMG_1052.jpg
    IMG_1052.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 141
  • IMG_1008.jpg
    IMG_1008.jpg
    49,5 KB · Wyświetleń: 149
  • IMG_0925.jpg
    IMG_0925.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 147
Zosia ma cudny uśmiech .Ona chyba sięz takim urodziła ,bo na każdym zdjęciu jest tak niesamowicie uśmiechnięta . Szczęśliwe dziecko

Wow Agniesia jak Werciapieknie tanczy i spiewa,cudowna z niej dziewczynka
nimfii twojMacius jest bardzo podobny do taty i jak slodko sie usmiecha
jolus alezNikos spowaznial i jaki przystojny z niego mezczyzna
antar Zosia to bardzo duza dziewczynka i rzeczywiscie usmiech ma wspanialy

reklama
No po prostu cudenka!
Jurand z Milka za raczke rozczulili mnie bardzo!:tak:
Amelka pieknie mowi!:-)
Wercia przeslicznie je i tanczy! Julianek tez probuje sam sztuccami ale nadal 3/4 jedzenia laduje na ubraniu lub podlodze, a wszystko i tak musi wpierw dotknac i rozgniesc raczka. Jedyne co mu lepiej wychodzi to samodzielne picie z normalnego kubeczka.:tak:
Blance bardzo do twarzy w tym kapeluszu!:tak:
Zosia sliczna dziewczynka i jaka samodzielna!:-)
Macius w szufladzie jaki radosny! Super!
No i Miloszek i Niko tez wydorosleli i urosli, ze hoho!;-)

Ostatnia edycja:
Do góry