reklama
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Agi -super z tym jedzonkiem!! Miłosza dawno nie było wyglądacie ślicznie oboje
Inuś - Jaś jest świetny!!
dorzucam Hankę -z Dni Naszego Miasteczka, gdzie pluszakom nie chciała odpuścić i do Misia się strasznie mocno tuliła... i takie nasze podwórkowo - ogrodowe zabawy... a i jedno przed komputerem - czyżby jakiś czat z Nikodemem??
dorzucam Hankę -z Dni Naszego Miasteczka, gdzie pluszakom nie chciała odpuścić i do Misia się strasznie mocno tuliła... i takie nasze podwórkowo - ogrodowe zabawy... a i jedno przed komputerem - czyżby jakiś czat z Nikodemem??
Załączniki
-
Maj2010 185.jpg37,3 KB · Wyświetleń: 55
-
Maj2010 255.jpg36,7 KB · Wyświetleń: 57
-
Maj2010 217.jpg34 KB · Wyświetleń: 55
-
Maj2010 190.jpg34,9 KB · Wyświetleń: 53
-
Maj2010 280.jpg49,1 KB · Wyświetleń: 63
-
Maj2010 193.jpg38 KB · Wyświetleń: 56
-
Maj2010 304.jpg45,9 KB · Wyświetleń: 60
-
Maj2010 175.jpg49,7 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
maltanka
Fanka BB :)
Inuś widać, że Jaś dobrze się bawił, u nas też na 1 miejscu są zjeżdzalnie, szczególnie te do basenu z kulkami
Agi Miłoszek jak ładnie sam je, ślicznie:-)
Martussa jaka śłiczna misiowa Hanka:-)
Agi Miłoszek jak ładnie sam je, ślicznie:-)
Martussa jaka śłiczna misiowa Hanka:-)
Agi -super z tym jedzonkiem!! Miłosza dawno nie było wyglądacie ślicznie oboje
a ja się zastanawiam dlaczego Nikusia tak ciągnie do kompa
Inuś
Zaangażowana w BB
agi - Miłoszek super facet - i włoski bardzo mu urosły, wydaje mi się, że jest dość wysokim chłopczyczkiem
Martussa - Zośka z bobaska zamienia się w pięknią dziewczynkę, ale odważna! nie bała się takich wielkich zwierzaków ?
Martussa - Zośka z bobaska zamienia się w pięknią dziewczynkę, ale odważna! nie bała się takich wielkich zwierzaków ?
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Inuś - trafiłaś z tą Zośką, bo Hanka na drugie Zośką nazwana no, skubana, latała za tymi pluszakami, że jej nie mogłam dogonić!! a od misia to musiałam na ręce brać, bo nie chciała odejść
Agniesiu - Hanka czasem ściąga te spinki, zwłaszcza wieczorem, jak wie, że idzie się myć i spać
A Wercia to całowaniem odczarowała tego Żaba w księcia Bożydara może?:-):-):-)
i z tym nabialem taaaka umorusana... i z tym czarnym Smolikiem tak słodko... i gołąbki... i krótki rękawek... czadowa jest
Agniesiu - Hanka czasem ściąga te spinki, zwłaszcza wieczorem, jak wie, że idzie się myć i spać
A Wercia to całowaniem odczarowała tego Żaba w księcia Bożydara może?:-):-):-)
i z tym nabialem taaaka umorusana... i z tym czarnym Smolikiem tak słodko... i gołąbki... i krótki rękawek... czadowa jest
reklama