reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

page3.jpgpage.jpgDSCF0077-tile.jpgmy.jpgpage1.jpg

reklama
Agi -super z tym jedzonkiem!! Miłosza dawno nie było:) wyglądacie ślicznie oboje:tak:

Inuś - Jaś jest świetny!!:tak::tak::tak::tak:

dorzucam Hankę -z Dni Naszego Miasteczka, gdzie pluszakom nie chciała odpuścić i do Misia się strasznie mocno tuliła... i takie nasze podwórkowo - ogrodowe zabawy... a i jedno przed komputerem - czyżby jakiś czat z Nikodemem??:blink::tak::-D

Załączniki

• Maj2010 185.jpg
    Maj2010 185.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 55
  • Maj2010 255.jpg
    Maj2010 255.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 57
  • Maj2010 217.jpg
    Maj2010 217.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 55
  • Maj2010 190.jpg
    Maj2010 190.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 53
  • Maj2010 280.jpg
    Maj2010 280.jpg
    49,1 KB · Wyświetleń: 63
  • Maj2010 193.jpg
    Maj2010 193.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 56
  • Maj2010 304.jpg
    Maj2010 304.jpg
    45,9 KB · Wyświetleń: 60
  • Maj2010 175.jpg
    Maj2010 175.jpg
    49,7 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
Inuś widać, że Jaś dobrze się bawił, u nas też na 1 miejscu są zjeżdzalnie, szczególnie te do basenu z kulkami:tak:
Agi Miłoszek jak ładnie sam je, ślicznie:-)
Martussa jaka śłiczna misiowa Hanka:-)

Agi -super z tym jedzonkiem!! Miłosza dawno nie było:) wyglądacie ślicznie oboje:tak:

Inuś - Jaś jest świetny!!:tak::tak::tak::tak:

dorzucam Hankę -z Dni Naszego Miasteczka, gdzie pluszakom nie chciała odpuścić i do Misia się strasznie mocno tuliła... i takie nasze podwórkowo - ogrodowe zabawy... a i jedno przed komputerem - czyżby jakiś czat z Nikodemem??:blink::tak::-D

a ja się zastanawiam dlaczego Nikusia tak ciągnie do kompa

Haniusia jest świetna. No i fajnie, że nie ściąga spinek, ja Werci musiałam podciąć grzywkę, bo ściągała spineczki :(
No to trochę mojej panny, bo strasznie dawno nas tu nie było. Zdjęcia z ostatniego i przedostatniego weekendu.
DSC03841.jpgDSC03837.jpgDSC03866.jpgDSC03822.jpgDSC03810.jpgDSC03806.jpgDSC03914.jpgDSC03907.jpgDSC03919.jpgDSC03927.jpg
pencil.png

agi - Miłoszek super facet - i włoski bardzo mu urosły, wydaje mi się, że jest dość wysokim chłopczyczkiem :)

Martussa - Zośka z bobaska zamienia się w pięknią dziewczynkę, ale odważna! nie bała się takich wielkich zwierzaków ;)?

Inuś - trafiłaś z tą Zośką, bo Hanka na drugie Zośką nazwana:-D:-D no, skubana, latała za tymi pluszakami, że jej nie mogłam dogonić!!:szok::-D:happy2: a od misia to musiałam na ręce brać, bo nie chciała odejść:eek::-D

Agniesiu - Hanka czasem ściąga te spinki, zwłaszcza wieczorem, jak wie, że idzie się myć i spać:-p

A Wercia to całowaniem odczarowała tego Żaba w księcia Bożydara może?:-):-):-)
i z tym nabialem taaaka umorusana... i z tym czarnym Smolikiem tak słodko... i gołąbki... i krótki rękawek... czadowa jest:cool2::cool2:

reklama
oj piękne!
Haneczka super miwsiowa dziewczyna
a Wercia na łączce cudna! no i ten całus z żabą powala! :-)
i Miłoszek urósł, choć wciąż jest taki filigranowy,delikatny. ale włosy to mu na potęgę rosną!

Do góry