reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

reklama
Weronika słodka jest:tak::tak::tak:

Hanka fryzurka super:tak::-) dużo włosków ma:tak: ciekawe kiedy Zosia urosną :baffled: może do przedszkola się doczekamy:sorry:

kraf - ale chyba nie powiesz, że chcesz Krzysiowi robić kucyki? :p ;)
Wercia super :) ze Smolikiem powala :o
a Hanka - cudowna :)) Mila takie włosy to chyba będzie mieć dopiero na Komunię Św ;) A na tekst "ładny chłopczyk" chyba zacznę fukać na ludzi ;)
A nowa lutówka - słodziutka :)

Ardzesku no kucyki to nie ale ...irokeza :) zresztą ja zawsze lubiłam takie dłuższe włoski u facetów, jeszcze takie jakby były "potargane" :)

Witam po małej przerwie...
Najpierw przybiegłam na fotki, nacieszyć oczy, cudne sa te nasze lutowe dzieciaczki:-D

Bardzo spodobała mi się Amelka na kartce świątecznej.:-D

Blaneczka bardzo fotogieniczna jest, a okularki- ja noszę o 3 roku życia i nie narzekam, hihi wręcz odrotnie -swojego męża złapałam m.i na okulary;-)

AgniesiaP - jaka słodka Twoja Wercia:-)- mi jako psiarze fotka ze Smolikiem zapadła w pamięć, nasz Vigo jest niedotykalski i takie przytuląsne fotki to tylko marzenie:angry:

Martussa 82- oj ta Hanka i jej fryzury:-D:-D-- ja uwielbiam włosy, długie włosy,
bardzo bym chciała, aby mój Jaś miał kiedyś dłuższe, no ale narazie ma jeszcze dość cienkie..

( Hmm z góry przepraszam za taką formę wklejania fotek, ale ja mam fotki na serwerze i mi osobiście tak wygodniej, po prostu tylko kopuję i wklejam, druga rzecz to wklejam w pracy więc cichooo sza ;-))
No to mój Jaś
"Miś wyrusza w wielką podróż"
IMG_2309.jpg

Świąteczny Jasio - z nową fryzurką
IMG_2642.jpg

Wiosenny Jaś - baardzo samodzielny
IMG_2560.jpg

Portrecik
IMG_2579.jpg

reklama
wszystkie dzieciaczki przecudowne, przepraszam że każdego z osobna nie wymieniam, ale ostatnio b. mało czasuwięc tylko zaglądam i czasami coś skrobnę

Do góry