reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

Witaj aredzimska. Z Ameli śliczna panienka.:tak:
Ewelinko ja jestem pod wielkim wrazeniem Blanki i jej okularków.:tak: Ja swojej czasem ( czyt. starszaki:sorry:) wkładają , tak dla zabawy okulary słoneczne i ona przy tym robi różne słodkie minki:-D , po czym ściąga i po powtórnym nałozeniu strasznie się denerwuje.:tak:
Czy Blanka już przyzwyczaiła się do szkiełek?

dziękujemy za miłe komentarze:) a co do okularków to na początku nie było problemu z noszeniem..a w dzień roczku coś jej się odmieniło i już nie bardzo chce nosić..ściąga co chwilę..ale jakoś sobie radzimy:) byłyśmy na kontroli u okulisty..będziemy te okularki jeszcze nosić i nosić..końca nie widać

reklama
Och ta nasza okularnica słodka :-) Wielki buziak dla Blaneczki
Witamy na forum kolejną śliczną pannę - Amelciu witaj :-)
Nas dawno nie było, więc trochę się przypomnimy :-)
Gdzie jest Wercia? DSC02782.jpg
W swoim ulubionym miejscu ;-)DSC02783.jpg
DSC02774.jpg
Tu podczas choroby, widać sztywną szyjkęDSC02893.jpg
Idziemy ze święconkąDSC02914.jpg
W święta trzeba też posprzątaćDSC02941.jpg
Sięgam już ponad stółDSC03070.jpg
Armagedon mały ;-)DSC02918.jpg
Bizneswoman :-DDSC03051.jpg
Tak się wita ze Smolikiem zawsze po drzemceDSC03180.jpg

Ostatnia edycja:
Agniesiu - uroku ma Wercia co niemiara!! :tak::tak:Hanka wygląda na Łobuza, a Weroniczka na Małą Damę:tak::tak: i jaka pomocnica:-D:-D

Pokaże Wam, jak się Hanka ostatni czesze:

Załączniki

• kwiecień 201.jpg
    kwiecień 201.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 92
  • kwiecień 199.jpg
    kwiecień 199.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 98
  • kwiecień 196.jpg
    kwiecień 196.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 89
  • kwiecień 172.jpg
    kwiecień 172.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 97
Agniesia Wercia rozkoszna, widze ze i ona uwielbia robic Ci w szufladach porzadki. ( nie mam chwilowo polskiej klawiatury, tylko tak mi komp dziala- sorry)
Martusia Hancia ma te wloski cudowne.\
Witam nowa Amelke i jej mamusie:)
Blanka cud miod, w okularach wyglada bardzo ladnie i oryginalnie:)

Jejku...zazdroszcze Wam (Haniszonkowi) tylu włosków na głowie... Krzysiek przy tym to pikuś

krafciu do takich włosków i fajnych fryzurek to obie będziemy musiały poczekać na dziewczynki:-)

Wercia śliczna, ze Smolikiem urocze:tak:Agniesia on musi mieć dużo cierpliwości:tak: moja to jak zobaczy że H do niej idzie to ucieka w najmniejszy kąt w domu.

Hania no proszę jakie fryzurki:-)

reklama
Do góry