reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

Inuś Smolik też taki wrażliwiec. Jak czasami rozmawiamy ze sobą podniesionym głosem to młody już pod stołem w kuchni z uszami położonymi. A gdy czasami się kłóciliśmy to nawet trząść się zaczynał. Nawet jak Wercia płacze, to ucieka pod stół.

reklama
Troszka nas,dla was:-)
1.Co by tu jeszcze zbroic:D
2,3.Urodziny
4.W oczekiwaniu na sniadanie
5.Na spacerze
6.To co tygryski lubia najbardziej

Załączniki

• IMG_4088..jpg
    IMG_4088..jpg
    32 KB · Wyświetleń: 67
  • IMG_4124..jpg
    IMG_4124..jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 70
  • IMG_4119..jpg
    IMG_4119..jpg
    30 KB · Wyświetleń: 71
  • IMG_4031..jpg
    IMG_4031..jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 71
  • IMG_4196..jpg
    IMG_4196..jpg
    39,4 KB · Wyświetleń: 72
  • IMG_4172..jpg
    IMG_4172..jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 70
Mysia Gracjanek slodziutki, w oczkach ma takie iskierki, takie kochane diabełki jak moja Zocha:)
Inuś zazdroszczę męża z pasją psią, i tego że poznaliście się przez pasję. Ja z moimmw sumie też wpadlismy na siebie na łące psiej, kiedy jego pies bawił się z moim,ale u niego to nie pasja tylko poczucie obowiązku. Co do Gucia to właśie slyszałam wiele komentarzy od miłośników terierów na temat westów, jakie fatalne psy itd. Ja ich nie znam więc podchodze neutralnie ale jestem ciekawa jak wygląda życie z nimi.

reklama
Do góry