Inuś Smolik też taki wrażliwiec. Jak czasami rozmawiamy ze sobą podniesionym głosem to młody już pod stołem w kuchni z uszami położonymi. A gdy czasami się kłóciliśmy to nawet trząść się zaczynał. Nawet jak Wercia płacze, to ucieka pod stół.
reklama
Troszka nas,dla was:-)
1.Co by tu jeszcze zbroic
2,3.Urodziny
4.W oczekiwaniu na sniadanie
5.Na spacerze
6.To co tygryski lubia najbardziej
1.Co by tu jeszcze zbroic
2,3.Urodziny
4.W oczekiwaniu na sniadanie
5.Na spacerze
6.To co tygryski lubia najbardziej
Załączniki
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Mina Gracjana zza butli mówi wszystko Jakie on ma wesołe te oczka
Ostatnia edycja:
maran-atha
Fanka BB :)
Mina Gracjana zza butli mówi wszystko Jakie on ma wesołe te oczka
wesoły chłopczyk
maltanka
Fanka BB :)
Mysia Gracjanek śliczny a w tym krzesełku wygląda na dużo starszego. A torcik pierwsza klasa.:-)
Mysia Gracjanek slodziutki, w oczkach ma takie iskierki, takie kochane diabełki jak moja Zocha
Inuś zazdroszczę męża z pasją psią, i tego że poznaliście się przez pasję. Ja z moimmw sumie też wpadlismy na siebie na łące psiej, kiedy jego pies bawił się z moim,ale u niego to nie pasja tylko poczucie obowiązku. Co do Gucia to właśie slyszałam wiele komentarzy od miłośników terierów na temat westów, jakie fatalne psy itd. Ja ich nie znam więc podchodze neutralnie ale jestem ciekawa jak wygląda życie z nimi.
Inuś zazdroszczę męża z pasją psią, i tego że poznaliście się przez pasję. Ja z moimmw sumie też wpadlismy na siebie na łące psiej, kiedy jego pies bawił się z moim,ale u niego to nie pasja tylko poczucie obowiązku. Co do Gucia to właśie slyszałam wiele komentarzy od miłośników terierów na temat westów, jakie fatalne psy itd. Ja ich nie znam więc podchodze neutralnie ale jestem ciekawa jak wygląda życie z nimi.
Dokładnie o tym samym pomyślałam No i oczywiście zgadzam się ze wszystkimi, że śmieszek z niego niesamowitymysia a Gracjanek nie wyskoczy z tego krzesełka? tak grzecznie siedzi śliczny z niego chłopczyk:-)
reklama