reklama
szczęśliwa1
Fanka BB :)
pan Prezes wygląda uroczo w tej koronie
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
noooo, Panie Prezesie- image pierwsza klasa, a menu!!!
maltanka
noooo, Panie Prezesie- image pierwsza klasa, a menu!!!
miki rewelacyjna ta Twoja gromadka
maran-atha
nie no Max pierwsya klasa
miki rewelacyjna ta Twoja gromadka
reklama
Inuś
Zaangażowana w BB
O Max przesłodko wyglada no i super pomysł z tą koroną
Gucio to pies mojego Tz-ta a Vigo mój --2,5 roku temu poznaliśmy się przez psy na forum terierowym ;-)
Bałam się jak Gucio będzie reagować na dziecko, z tego co widziałam i słyszałam wiem, że westy nie bardzo nadają się do małych dzieci....
Ale jest o.k! Gucio po prostu schodzi Jasiowi z drogi, niestety trzeba trzymać go twradą ręką, i ciągle o tym pamiętać, bo jak nie od razu próbuje dominować.
Jeśli się trzymam tych reguł Gucio jest grzecznym psiakiem, w domu zaszje się w swojej norce i obserwuje Jasia poczynania, czasem nawet próbuje liznąc go po twarzy.
Vigo zaś to tak jaby drugie dziecko ;-)polubił nawet Jasia chrupki- aby tylko na siebie zwrócić uwagę, nie mozna na niego mówić podniesioneym głosem bo od razu patrzy na Ciebie prawie ze łzami w oczach to ;-)bardzo duży wrażliwiec... z wielkim sercem:-)
;-);-)Inuś- Jaś jest przepięknym Kawalerem a psiaki - no bomba a Ty niezła puupa jesteś i że niby Ty z tych w średnim wieku?? Wy obie z Jolką jak gówniary (komplement) wyglądacie
Ale zajefajne psiaki zwłaszcza erdelekPiĘKne STADO!!!Zazdroszczę.Mój mąż póki co nie zgadza sie na drugiego psa,ale jak juz będzie to wykorzystam go do dogoterapii. A ten West jak sie chowa Inuś? Jak do dziecka?
Gucio to pies mojego Tz-ta a Vigo mój --2,5 roku temu poznaliśmy się przez psy na forum terierowym ;-)
Bałam się jak Gucio będzie reagować na dziecko, z tego co widziałam i słyszałam wiem, że westy nie bardzo nadają się do małych dzieci....
Ale jest o.k! Gucio po prostu schodzi Jasiowi z drogi, niestety trzeba trzymać go twradą ręką, i ciągle o tym pamiętać, bo jak nie od razu próbuje dominować.
Jeśli się trzymam tych reguł Gucio jest grzecznym psiakiem, w domu zaszje się w swojej norce i obserwuje Jasia poczynania, czasem nawet próbuje liznąc go po twarzy.
Vigo zaś to tak jaby drugie dziecko ;-)polubił nawet Jasia chrupki- aby tylko na siebie zwrócić uwagę, nie mozna na niego mówić podniesioneym głosem bo od razu patrzy na Ciebie prawie ze łzami w oczach to ;-)bardzo duży wrażliwiec... z wielkim sercem:-)
Ostatnia edycja: