reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

lajfik - ja się nie mogę nadziwić, jak Kajka bardzo przypomina tatusia :szok::-) Oj twój chłop jej się nie wyprze!!! :-D
agniesia - wercia pięknie tańczy :)))
habcia - laska :)) fajnie ci z grzywką!

reklama
Tatus , dziekuje za komentarze ;-). A ja musze zrobic sobie trzecie...moze bedzie w koncu do mnie podobne :-D:-p;-)

Agniesia to widzę że obie mamy małe dyrektorki w domach bo i moja najlepiej co potrafi to pokazywać palcem i to już hohohoho od kiedy :-)
Kurcze też Wam chciałam pokazać jak Oliwia tańczy, ale nie umiem się tu obsłużyć, ale jak dojdę do tego co i jak to nagram i wstawię bo śmieszna jest i jak tylko usłyszy jakiś rytm to się buja na boki, ostatnio doszły podskoki i klaskanie i kręci żarówki rączkami, chodzic jeszcze nie umie więc to wszystko na siedząco i śmiesznie to wygląda.

Lajfik zębalki super, w ogóle cała dziewczyneczka piękna :-) a Ty się nic nie martw, przecież jeszcze się może pozmieniać wszystko i zostanie podobna do mamusi, ale oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie nad kolejnymi pociechami :tak::-)

a tu troszkę Nas jeszcze
1.a ku ku
2.wąchaj stopy wujciu
3.tańce u babcie na kolanach lepsze niż zupa
4."Oliwia pokaż język"
5.tygrysek
6.gwiazdeczka
7.paczkę z Avonu przysłali

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    47,5 KB · Wyświetleń: 48
  • 3.jpg
    3.jpg
    58,1 KB · Wyświetleń: 48
  • 4.jpg
    4.jpg
    65 KB · Wyświetleń: 49
  • 5.jpg
    5.jpg
    46,8 KB · Wyświetleń: 48
  • 6.jpg
    6.jpg
    51 KB · Wyświetleń: 46
  • 7.jpg
    7.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 45
  • 8.jpg
    8.jpg
    66 KB · Wyświetleń: 49
Postrzałka Oliwka jest śliczna, widać jaki z niej śmieszek.
lajfik moja mała też do mnie zupełnie niepodobna, tylko usta i nos podobne do mnie reszta z tatusia.

reklama
Do góry