reklama
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Ardzesh- święte słowa!! Kaja wygląda uroczo!
maran-atha
Fanka BB :)
yhy... Kaja to czysty tatusiek jest urocza i zębolki jak jej już fajnie widać
Postrzalka
Oliwciowa maminka
Agniesia to widzę że obie mamy małe dyrektorki w domach bo i moja najlepiej co potrafi to pokazywać palcem i to już hohohoho od kiedy :-)
Kurcze też Wam chciałam pokazać jak Oliwia tańczy, ale nie umiem się tu obsłużyć, ale jak dojdę do tego co i jak to nagram i wstawię bo śmieszna jest i jak tylko usłyszy jakiś rytm to się buja na boki, ostatnio doszły podskoki i klaskanie i kręci żarówki rączkami, chodzic jeszcze nie umie więc to wszystko na siedząco i śmiesznie to wygląda.
Lajfik zębalki super, w ogóle cała dziewczyneczka piękna :-) a Ty się nic nie martw, przecież jeszcze się może pozmieniać wszystko i zostanie podobna do mamusi, ale oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie nad kolejnymi pociechami :-)
a tu troszkę Nas jeszcze
1.a ku ku
2.wąchaj stopy wujciu
3.tańce u babcie na kolanach lepsze niż zupa
4."Oliwia pokaż język"
5.tygrysek
6.gwiazdeczka
7.paczkę z Avonu przysłali
Kurcze też Wam chciałam pokazać jak Oliwia tańczy, ale nie umiem się tu obsłużyć, ale jak dojdę do tego co i jak to nagram i wstawię bo śmieszna jest i jak tylko usłyszy jakiś rytm to się buja na boki, ostatnio doszły podskoki i klaskanie i kręci żarówki rączkami, chodzic jeszcze nie umie więc to wszystko na siedząco i śmiesznie to wygląda.
Lajfik zębalki super, w ogóle cała dziewczyneczka piękna :-) a Ty się nic nie martw, przecież jeszcze się może pozmieniać wszystko i zostanie podobna do mamusi, ale oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie nad kolejnymi pociechami :-)
a tu troszkę Nas jeszcze
1.a ku ku
2.wąchaj stopy wujciu
3.tańce u babcie na kolanach lepsze niż zupa
4."Oliwia pokaż język"
5.tygrysek
6.gwiazdeczka
7.paczkę z Avonu przysłali
Załączniki
maltanka
Fanka BB :)
Postrzałka śliczna córusia. A jak ładnie sie usmiecha a ząbki cudowne