reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

Obiecane....
Nowa umiejetność Maćka ;-)

Po schodach w górę i w dół :cool2:

Załączniki

• Obraz 005.jpg
    Obraz 005.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 93
  • Obraz 008.jpg
    Obraz 008.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 95
reklama
Maciek nieziemsko spaceruje zdolniacha jeden:)
Zosia pięknie prezentowała się w wigilijnej kreacji, widać że trampolina jej się podoba jak i mamie, Miłosz ma włoski jak dziewuszka ja bym je trochę skruciła, Gabinka piękna i zazdrościmy mobilności i prezenty ją interesowały:)

Nimfii ale ten Twoj Macius to wielki juz jest..no i sprytny jaki...super!.
U nas Bartolini wlazl na cztery schodki, ale jeszcze na czterech..zejsc nie wiedzial jak :tak::tak:

Miłoszek równo jak skończy rok będzie miał skrócone włoski. Jeszcze tylko 6 tyg:-):tak:
Fajne wszystkie dzieciaczki:-) I jak ładnie co nie które chodzą. Widziałam że ktoś ma swoją szczoteczkę do zębów.:tak:
Miłosz coraz częściej się puszcza i wstaje sam. A dodatkowo ostatnio na rehabilitacji znowu próbował sam chodzić ale mu nie wolno jeszcze.

Gabinka i Zosieńska to prawdziwe piękności. Gratulacje mamuśki, macie wspaniałe córy !!!

Miłoszek to słodziak pierwsza klasa, a te włoski to cały jego urok, są boskie !!!

a Maciek to nieźle sobie poczyna na tych schodach. Brawo.

ojej mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam...

Gabinka i Zosieńska to prawdziwe piękności. Gratulacje mamuśki, macie wspaniałe córy !!!

Miłoszek to słodziak pierwsza klasa, a te włoski to cały jego urok, są boskie !!!

przyłączam się :))

też się podposuję

reklama
Do góry