reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

reklama
elvis świetne zdjęcia!!!! a ile prezentów, kto dostał taki fajny helikopter? :D pyza ślicznie sobie drepta, aż miło popatrzeć,. a sukieneczkę też miała pierwsza klasa na święta :)

dzięki dzięki
helikopter dostał Kuba, ale to raczej zabawka dla starszego człowieka :-D, fajnie lata to małe ustrojstwo :-).

Agi Miloszkowi te wloski na oczach nie przeszkadzaja? u nas byle wlos na buzi sie znajdzie to zaraz wielkie tarcie lapkami:tak:

Gabrysia ale już zasuwa:)
Zosia
1,2 w sali zabaw
3 zasypało nas, pierwszy śnieg
4 na reszcie ubrana choinka
5 ubieranie choinki a raczej mamy
6 kreacja wigilijna
7. uczymy sie schodzić z gumowego osiołka
'8. moje prezenty
9. i jeszcze trampolina
10. z mamą

Załączniki

• Obraz 220.jpg
    Obraz 220.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 113
  • Obraz 211.jpg
    Obraz 211.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 107
  • Obraz 172.jpg
    Obraz 172.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 114
  • Obraz 325.jpg
    Obraz 325.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 109
  • Obraz 318.jpg
    Obraz 318.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 107
  • Obraz 345.jpg
    Obraz 345.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 111
  • Obraz 369.jpg
    Obraz 369.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 111
  • Obraz 422.jpg
    Obraz 422.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 110
  • Obraz 423.jpg
    Obraz 423.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 116
  • Obraz 349.jpg
    Obraz 349.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 112
Ostatnia edycja:
Antar u Was to istne szalenstwo odchodzi :tak::-D:-D
A Zosia w tej sukieneczce i ten paluszek w gorze...super...jak krolowa:-D:-D:tak:
No i to ustawienie w szeregu :) oj Zoska sie nie nudzi:tak:

reklama
yawla od nas dostała tylko instrumenty muzyczne, od mojej siostry owieczkę na biegunach i trampolinę od mamy, a osiołek był już na Mikołajki ale nadmuchaliśmy na wigilję. Kupiłam jej też piłkę do skakania bo fizjoterapeutka móiła że to bardzo dobry prezent i nie wiedziałam że tak nas wkopią. Teraz na gwałt odgruzowuję trzeci pokój( docelwoo Zosi który dostanie od nas na roczek) bo nie mam gdzie trzymać tylu zabawek.

Do góry