reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

Maksiolek na zdjęciu po kąpieli ma cudowną fryzurkę, w ogóle jest cudowne. Oczami będzie czarował :tak:

Habcia Maksiu jest taki słodziutki.
Nimfi Zośka już dobrze wie że jak naciśnie w kompie przycisk to odsuwa się obserwuje ekran i czeka aż coś się pojawi poczym znów naciska. Jakbym jej nie stopowala to nie wiem ile mogłaby to powtarzać. A rozrabiara straszna, tylko za nią chodzę i patzrzę czy czegos nie połyka,nie zrywa, nie wylewa, nie ściąga sobie na glowę czy nie przewraca. Stojąca lampa i wieszak poszły do piwnicy. Myslę że to wynika z tego że raczkowac zaczęła jak miała 9 miesięcy a wtym czasie narobiła sobie smaku na mieszkanie i teraz nadrabia i odkrywa:)
Antar jesteś pewna, że nie masz u siebie przypadkiem mojej Werci? :sorry: Wida, że Zosia to mały chochlik ;-)

reklama
A oto Miłoszek:-)

Załączniki

• SL274220.jpg
    SL274220.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 52
habcia Max ma bardzo fajna czuprynke :-D i takie ciemne wloski :cool2:

antar :tak: Maciek na razie kojarzy czynnosci jakie ja wykonuje tzn jak widzi ze przycicne przycisk kompa to od razu jest obok mnie i obserwuje jak sie komp wlacza, sam nie umie tego zrobic :no:
No a na szczescie ja nie mam rzadnych przedmiotow niestabilnych na podlodze wiec maly moze wspinac sie po wszystkim. Najwiekszy problem stanowi wózek bo ciagle chce go chwytac za kółka :cool:

Ojjj i widze ze Zosia bardzo lubi chlapac sie w wodzie :-) Moj tak samo uwielbia moczyc rączki pod kranem. Jak mu myje raczki po jedzeniu to przewarznie sie caly pochlapie i musze go od razu przebierac ;-)
Masz szczęście że jeszcze twój maluszek nie połapał się jak kompa się włącza:-)
Bo mój urwis połapał się co i jak. Ostatnio włączył mi kompa a kiedyś odłączył mi monitor:-D A laptop to wręcz ubóstwia.:tak:
Tak jak Zosia Miłosz też lubi się kapać. Ponad 2 tyg temu miał próbę w wannie normalnej i radocha była taka:-):tak:

Agi jaki Miłoszek okrąglutki na ostatnim zdjęciu:-)

Habciu ja robie to tak, że jak już wrzuce na you tube to w okienku odpowiedzi (tutaj;-)) normalnie wklejam tylko adres filmiku i jest:-)

Maxiu jest bossski:-)
Zosia to taki sliczny pulpecik:happy:
Miloszek rzeczywiscie sie zaokraglil na buzce,tylko ja bym mu juz dawno wloski sciela,bo niedlugo beda go mylic z dziewczynka:-p:-D

reklama
szczęśliwa ale masz podobne dzieciaczki
antar ale Zosia cwaniarka i uśmiech z jej buzi nie znika
habcia Maksiu wymiata i tuli się jak Niko
Miłoszek faktycznie jak dziewczynka wygląda

Do góry