No właśnie habcia wyjęła mi to z ustAntar ale Zosia rozrabiara jest Pieknaaaaaaaaaaa
reklama
jolek na tym zdjeciu gdzie Niko sie do ciebie przytula wyglada jakby mial juz ze dwa latka :-)
szczesliwa widze ze juz wyuczylas dzieci zasad dobrego zachowania sie przy stole
antar mamy ten sam kosz na zabawki ;-) widze ze twoja corcia tez jest milosnikiem komputerow juz umie go wlaczac? Moj nad tym pracuje
szczesliwa widze ze juz wyuczylas dzieci zasad dobrego zachowania sie przy stole
antar mamy ten sam kosz na zabawki ;-) widze ze twoja corcia tez jest milosnikiem komputerow juz umie go wlaczac? Moj nad tym pracuje
szczęśliwa1
Fanka BB :)
tak tak ale to dobre zachowanie przy stole trwa jakieś dwie minuty po czym skutecznie walcza o to co jest w misce drugiego bo z pewnością jest lepsze :-)
Antar przed Zosią nic nie ukryjesz bo wszędzie zaglądnie :-)
Antar przed Zosią nic nie ukryjesz bo wszędzie zaglądnie :-)
Jolek, ale Niko kochaniutki :*
Szczęśliwa Jakie grzeczniutkie dzieciątka i jak ładnie razem jedza.
Antar ale Zosia rozrabiara jest Pieknaaaaaaaaaaa
Matik mi zawsze CapsLocka włączy w laptopie
i znowu my
1. po przebudzeniu
2. Najlepsza zabawka
3. mniam, ale pyszna ta chrupka
4. po kapieli
5. ciocia Ola
6. wspólne zabawy
1. po przebudzeniu
2. Najlepsza zabawka
3. mniam, ale pyszna ta chrupka
4. po kapieli
5. ciocia Ola
6. wspólne zabawy
Załączniki
aga221122
mama Jurandzika :))
habcia Maks wymiata ze swoim wyglądem :-):-):-).
Habcia Maksiu jest taki słodziutki.
Nimfi Zośka już dobrze wie że jak naciśnie w kompie przycisk to odsuwa się obserwuje ekran i czeka aż coś się pojawi poczym znów naciska. Jakbym jej nie stopowala to nie wiem ile mogłaby to powtarzać. A rozrabiara straszna, tylko za nią chodzę i patzrzę czy czegos nie połyka,nie zrywa, nie wylewa, nie ściąga sobie na glowę czy nie przewraca. Stojąca lampa i wieszak poszły do piwnicy. Myslę że to wynika z tego że raczkowac zaczęła jak miała 9 miesięcy a wtym czasie narobiła sobie smaku na mieszkanie i teraz nadrabia i odkrywa
Nimfi Zośka już dobrze wie że jak naciśnie w kompie przycisk to odsuwa się obserwuje ekran i czeka aż coś się pojawi poczym znów naciska. Jakbym jej nie stopowala to nie wiem ile mogłaby to powtarzać. A rozrabiara straszna, tylko za nią chodzę i patzrzę czy czegos nie połyka,nie zrywa, nie wylewa, nie ściąga sobie na glowę czy nie przewraca. Stojąca lampa i wieszak poszły do piwnicy. Myslę że to wynika z tego że raczkowac zaczęła jak miała 9 miesięcy a wtym czasie narobiła sobie smaku na mieszkanie i teraz nadrabia i odkrywa
Właśnie zgrałam świeżutkie zdjęcia, od razu Wam się pochwalę :
1. Wstałam!!!
2. Z mamusią
3.To co morsy lubią najbardziej
4. Oj, ciężka pupa
5. Lampa
6. Kąpiel
1. Wstałam!!!
2. Z mamusią
3.To co morsy lubią najbardziej
4. Oj, ciężka pupa
5. Lampa
6. Kąpiel
Załączniki
reklama
habcia Max ma bardzo fajna czuprynke i takie ciemne wloski
antar Maciek na razie kojarzy czynnosci jakie ja wykonuje tzn jak widzi ze przycicne przycisk kompa to od razu jest obok mnie i obserwuje jak sie komp wlacza, sam nie umie tego zrobic
No a na szczescie ja nie mam rzadnych przedmiotow niestabilnych na podlodze wiec maly moze wspinac sie po wszystkim. Najwiekszy problem stanowi wózek bo ciagle chce go chwytac za kółka
Ojjj i widze ze Zosia bardzo lubi chlapac sie w wodzie :-) Moj tak samo uwielbia moczyc rączki pod kranem. Jak mu myje raczki po jedzeniu to przewarznie sie caly pochlapie i musze go od razu przebierac ;-)
antar Maciek na razie kojarzy czynnosci jakie ja wykonuje tzn jak widzi ze przycicne przycisk kompa to od razu jest obok mnie i obserwuje jak sie komp wlacza, sam nie umie tego zrobic
No a na szczescie ja nie mam rzadnych przedmiotow niestabilnych na podlodze wiec maly moze wspinac sie po wszystkim. Najwiekszy problem stanowi wózek bo ciagle chce go chwytac za kółka
Ojjj i widze ze Zosia bardzo lubi chlapac sie w wodzie :-) Moj tak samo uwielbia moczyc rączki pod kranem. Jak mu myje raczki po jedzeniu to przewarznie sie caly pochlapie i musze go od razu przebierac ;-)