reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

reklama
jolek na tym zdjeciu gdzie Niko sie do ciebie przytula wyglada jakby mial juz ze dwa latka :-)

szczesliwa widze ze juz wyuczylas dzieci zasad dobrego zachowania sie przy stole :tak:

antar mamy ten sam kosz na zabawki ;-) widze ze twoja corcia tez jest milosnikiem komputerow :tak: juz umie go wlaczac? :-D Moj nad tym pracuje

tak tak ale to dobre zachowanie przy stole trwa jakieś dwie minuty po czym skutecznie walcza o to co jest w misce drugiego bo z pewnością jest lepsze :-)

Antar przed Zosią nic nie ukryjesz bo wszędzie zaglądnie :-)

i znowu my :)
1. po przebudzeniu
2. Najlepsza zabawka
3. mniam, ale pyszna ta chrupka
4. po kapieli
5. ciocia Ola
6. wspólne zabawy

Załączniki

• DSC03622.jpg
    DSC03622.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 63
  • DSC03131.jpg
    DSC03131.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 59
  • 45.jpg
    45.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 55
  • 123.jpg
    123.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 51
  • 12345.jpg
    12345.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 54
  • 123456.jpg
    123456.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 51
Habcia Maksiu jest taki słodziutki.
Nimfi Zośka już dobrze wie że jak naciśnie w kompie przycisk to odsuwa się obserwuje ekran i czeka aż coś się pojawi poczym znów naciska. Jakbym jej nie stopowala to nie wiem ile mogłaby to powtarzać. A rozrabiara straszna, tylko za nią chodzę i patzrzę czy czegos nie połyka,nie zrywa, nie wylewa, nie ściąga sobie na glowę czy nie przewraca. Stojąca lampa i wieszak poszły do piwnicy. Myslę że to wynika z tego że raczkowac zaczęła jak miała 9 miesięcy a wtym czasie narobiła sobie smaku na mieszkanie i teraz nadrabia i odkrywa:)

Właśnie zgrałam świeżutkie zdjęcia, od razu Wam się pochwalę :

1. Wstałam!!!
2. Z mamusią
3.To co morsy lubią najbardziej
4. Oj, ciężka pupa
5. Lampa
6. Kąpiel

Załączniki

• Obraz 010.jpg
    Obraz 010.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 62
  • Obraz 007.jpg
    Obraz 007.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 66
  • Obraz 028.jpg
    Obraz 028.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 60
  • Obraz 048.jpg
    Obraz 048.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 62
  • Obraz 086.jpg
    Obraz 086.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 63
  • Obraz 131.jpg
    Obraz 131.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 63
reklama
habcia Max ma bardzo fajna czuprynke :-D i takie ciemne wloski :cool2:

antar :tak: Maciek na razie kojarzy czynnosci jakie ja wykonuje tzn jak widzi ze przycicne przycisk kompa to od razu jest obok mnie i obserwuje jak sie komp wlacza, sam nie umie tego zrobic :no:
No a na szczescie ja nie mam rzadnych przedmiotow niestabilnych na podlodze wiec maly moze wspinac sie po wszystkim. Najwiekszy problem stanowi wózek bo ciagle chce go chwytac za kółka :cool:

Ojjj i widze ze Zosia bardzo lubi chlapac sie w wodzie :-) Moj tak samo uwielbia moczyc rączki pod kranem. Jak mu myje raczki po jedzeniu to przewarznie sie caly pochlapie i musze go od razu przebierac ;-)

Do góry