reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

Witam po długej nieobecności. Powiem krótko: wszystkie są cudowne i piękne. IMG_1986.jpg

reklama
witaj halmarta

agniesia, jolek zazdroszczę piesków, mój J bardzo lubi zwierzątka i miałby niezłą radochę z psa w domu.

oj aga Niko jak zobaczy Skipera to chce rozwalić wszystko aby być przy nim .Skacze, wariuje ale ja nie puszczam go ,bo Skiper jest młody i by go całego wylizał , przewrócił no i może poduszkę zrobił :-D

mary Zosia wygląda na dużą z tą poważną miną :-) czy ludzie Ci sie dziwią, jak mówisz w jakim jest wieku? pytam z ciekawosci, bo sie zaczynam zastanawiac czy tylko ja mam takiego kolosa, ze każdy bez wyjątku daje mu kilka m-cy wiecej niz ma, a ciuchy musze kupowac na rozmiar 9-12 m-cy.

halmarta super fotka na tej huśtawce. moj sie chichra jak go huśtam - przez co uwielbiam tą zabawe :-)

agniesiaP super ta Twoja córcia. i super, że pies taki spokojny - widac ma podejscie do dzieci ;-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny gratuluję talentu!! Moze tez bym sie do tego zabrala bo babcia mnie nauczyla, ale przy Matku nie mam chwili spokoju, nawet sobie paznokci nie moge zrobic:)) A co dopiero sweterek na drutach!!!! Wszystkie maluszki są piękne i cudowne!! I juz taaaakie samodzielne!!!

reklama
Do góry