reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

Anius polarek rewelka! masz babo talent :-) powinnas to robic zawodowo, zwlaszcza, ze takie cuda hand made są coraz bardziej popularne - kazdy chce miec cos wyjątkowego

AgniesiaP super młoda próbuje. a z tym wcinaniem buta w aucie to u nas tak samo - z tym,że na razie są to skarpetki, bo butów dopiero szukam. jak juz mlody zdejmie osłonki na słonce z szyb (a zajmuje mu to 2-3 minuty) to sie zabiera za skarpetki. juz od dluzszego czasu jezdze z zapasowymi parami, bo cale mokre sa po sciagnieciu

jolek, a Ty okrutna jestes! tak meczyc faceta babskimi czapkami. faceci nie lubia w ogole sie ubierac - njchetniej łaziliby nago, a Ty jeszcze takie fukiśne czapy nakladasz...

przepraszam za wszelkie pominiecia, ale bardziej wstecz sie nie cofne...

reklama
dzięki dziewczyny, jesteście kochane:-) myślałam, że mnie wyśmiejecie a tu proszę, już zamówienie mam na kolejny;-)
Martussa ja ci zrobię polarek dla Hani a Ty mi takie pyszne ciasto kolorowe upieczesz;-)
może na zdjęciach tak nie widać tych krzywych ręcznych szwów;-) ale starałam się prosto;-);-)
pbg tak, bardzo dobrze się szyje z polaru bo jest mięciutki i się nie strzępi:tak: w takich chwilach żałuję, że Matik jest chłopcem, bo w internecie jest bardzo dużo wzorów sukieneczek:sorry:
labudka chyba bym się nie nadawała do robienia tego zawodowo:sorry: robiąc dla kogoś trzeba się wyrabiać z terminami, a przy małym dziecku to może być trudne:sorry:

szczesliwa ja korzystałam z tej strony Kids Collection - burdafashion.com
nie ma gotowych wykroi, tzn są ale płatne:eek: ja robiłam tak, że z tych "technicznych" rysunków odrysowywałam wykrój w programie graficznym, tam sobie wszystko wyliczałam na podstawie obecnej bluzy młodego, drukowałam i przenosiłam na materiał:rofl2:

szczesliwa ja korzystałam z tej strony Kids Collection - burdafashion.com
nie ma gotowych wykroi, tzn są ale płatne:eek: ja robiłam tak, że z tych "technicznych" rysunków odrysowywałam wykrój w programie graficznym, tam sobie wszystko wyliczałam na podstawie obecnej bluzy młodego, drukowałam i przenosiłam na materiał:rofl2:
dzieki :-)

reklama
agniesiaP - nie widziałam wczeniej tych filmików. Nie wiem jak to się stało :eek:
Wercia super! zaraz ruszy z kopyta :) A teraz to Ci zazdroszczę, że mało mobilna jest! Zostawiasz ją w jednym miejscu, sprzątasz całą chałupę i zastajesz ją w tym samym miejscu :cool2::-D
anius - wow! piękne! Ja też chce taki!!

Do góry