reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

reklama
Oj strasznie dawno mnie nie było, bo komp w naprawie był, ale nareszcie mogę pooglądać te nasze śliczne lutowe bobasy :-) Przepraszam, że nie napiszę każdemu z osobna, ale po prostu wszystkie są cudowne zwłaszcza, gdy buźki się śmieją.
A jeśli chodzi o konkurs, to ja obstawiam 7 piesków :tak:

oj oj przepraszam że dopiero teraz piszę, ale się dzisiaj gościłyśmy a teraz od godziny usiłowałam się zalogować, niestety mój komputer miał inne plany i mnie wywalał. Wszystkie, które obstawiały, że piesków jest 6 wygrały (jeszcze nie wiem co, ale możecie proponowa-z gotowania lasagne-mój przebój, szyć nie umiem;-)):-) Niby proste a jednak hehe nawet się z nich zrobił kot i koc :-) uśmiałam się jak czytałam Wasze pomysły, taka mała zagadka a ile zamieszania :-) ale mówię Wam jak tam nad nimi stałam to się sama zastanawiałam ile ich jest, komedia jak się pozwijały a ten malutki to taki nie od kompletu, śmieszne a takie milusie pluszowe normalnie. To urok Zakopca, te pieski.

oj oj przepraszam że dopiero teraz piszę, ale się dzisiaj gościłyśmy a teraz od godziny usiłowałam się zalogować, niestety mój komputer miał inne plany i mnie wywalał. Wszystkie, które obstawiały, że piesków jest 6 wygrały (jeszcze nie wiem co, ale możecie proponowa-z gotowania lasagne-mój przebój, szyć nie umiem;-)):-) Niby proste a jednak hehe nawet się z nich zrobił kot i koc :-) uśmiałam się jak czytałam Wasze pomysły, taka mała zagadka a ile zamieszania :-) ale mówię Wam jak tam nad nimi stałam to się sama zastanawiałam ile ich jest, komedia jak się pozwijały a ten malutki to taki nie od kompletu, śmieszne a takie milusie pluszowe normalnie. To urok Zakopca, te pieski.

Yeeees! :-) No to jesli chodzi o mnie to poprosze o trzymanie kciukow za Julianka. A na lasagne tez moze kiedys wpadniemy bedac w Krakowie lub W-wie.;-)

reklama
Zapraszam serdecznie, a za Julianka to wszystkie paluchy sobie powykręcam a nie tylko kciuki :-) zresztą cały czas ma on swoje miejsce myślę, że jak napiszę, że w Naszych wszystkich serduchach to nie skłamię. Dzielny chłopczyk jest i ma Nas po swojej stronie :-)

6, 6 hehe niby proste a jednak podchwytliwe :-):-):-)

Do góry