reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

reklama
Wszystkie dzieciaki szałowe a kojce rewelacja, moja ostatnio w misce na balkonie siedziała też :-)
Ali więcej poprosimy, dawno jej nie było niech o sobie gwiazdeczka przypomni :-)

o ja nie mogę miki, ale bosko normalnie baterie się wyczerpały, musze swojej chyba alkaliczne na zwykłe wymienić może też tak padnie :-):-):-D:-D
A tu My na Gubałówce, niestety w aparat spojrzeć nie chciała, jak widać mama lepsza niż góralskie widoki ;-)

Załączniki

• Za3.jpg
    Za3.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 107
Ostatnia edycja:
Postrzałko jak wy ja tam wnieśliście?:szok: Ciężko się wchodzi z takim maluchem? Pytam , bo my dziś wyjeżdżamy...:zawstydzona/y::-) ( samochwała :-p)

ja cię nie było mnie wczoraj parę godz a tu takie smaczne kąski
Alunia miodzio
Blanka boska fryzurka no no i ten łobuzerski wyraz twarzy ech
Gracjankowi uszy zimą nie zmarzną
ja mam kosz na rzeczy ale taki głęboki że mały by się utopił i nici z takiego rewelacyjnego kojca
miki jak mogłaś dopuścić żeby dziecku baterie się wyczerpały .Trzeba było zmienić :-D:-D:-D

Niestety pogodę mieliśmy średnią na szczęście nie padało no i byliśmy tylko dwa dni więc tylko Krupówki i Gubałówka na którą wjeżdża kolejka więc niunia w wózku na spokojnie jechała, a tak na trasę to można gdzieniegdzie z wózkiem bo są normalnie asfaltówki a tak to widziałam bardzo dużo mam z dziemi w nosidełkach i sama żałowałam że chusty nie wzięłam chociaż Oliwii wygodniej w wózku.
1. o proszę tak zwiedzałam Zakopane
2. a tu zagadka Ile jest psów w koszyku :-)

Załączniki

• za4.jpg
    za4.jpg
    46,2 KB · Wyświetleń: 113
  • za5.jpg
    za5.jpg
    56,2 KB · Wyświetleń: 123
reklama
Do góry