reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

Pare nowych fotek:)
1) W moim ulubionym bujaczku
2) W kojcu:)
3) Ale fajna mata z tunelem:)
4) z tatusiem
5) moczę nóżki w oczku
6) o co chodzi???

Załączniki

• m.jpg
    m.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 60
  • m1.jpg
    m1.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 61
  • m2.jpg
    m2.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 60
  • m3.jpg
    m3.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 57
  • m5.jpg
    m5.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 60
  • m4.jpg
    m4.jpg
    42,9 KB · Wyświetleń: 69
reklama
ale słodziaki!
monia - mati sweet :)
miki - twoja rodzinka robi wrazenie :)
martussa - Hanka rządzi :)
aga - teraz już mogę powiedzieć, że Juri jwat do Ciebie podobny. Z początku nie potrafiłam określić, ale teraz jestem juz pewna. To Twoja mini - męska kopia :))
(gdzie byliście na wakacjach? Co to za zamczysko?)
mysia - czy ty nie zmienilas koloru wlosow? Kiedys wkleilas fotke w ogrodzie i wydawalo mi sie ze masz takie brązowe włoski :happy2:
mary - fajnie spi twoj skarb :))

jejku jejku ale wakacyjne dzieciaki fajowe
aga Jurand przedni, strasznie mi się podoba w piasku :-)
miki rodzinka na pokaz, a w nosidełku widać, że wygodnie
monika Mateuszek świetny
film z komandosem pokazuje Oliwii żeby się uczyła :-)
martussa Haneczka jak chce spać to śpi i nic nie jest ważne :-) super jest
Mysia Gracjan z taką furą to nie ma sobie równych, lepiej nie podskakiwać ;-) basen też mu nie straszny, kurcze chyba też aparat jakoś po kryjomu spróbujemy wnieść na basen bo to fajowa pamiątka

troszku cieplutkich fotografii:-D z mamą, ulubionym gryzakiem na bzzuchu i zdjęcie pod tytułem:" jak mam się uczyć pełzać, skoro wokół ściany?"

Załączniki

• banan.jpg
    banan.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 56
  • IMG_2131a.jpg
    IMG_2131a.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 57
  • IMG_2137.jpg
    IMG_2137.jpg
    38,9 KB · Wyświetleń: 58
  • IMG_2113.jpg
    IMG_2113.jpg