reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

labudka dupe ma podniesioną i spi na odwrót tzn.Tam gdzie ma nogi powinna miec głowe :-) juz pare nocy z rzędu tak mi zasypia

aga221122 super chłopczyk z Juranda:-)

reklama
Labudka- przestrzenie są, bo mebli nie mamy:-D:-D:-D:-D

Aga- Jurand jest fantastyczny!!! piękne zdjęcia macie oboje :tak::tak::tak:

A ja wrzucam zdjęcie pt: "pół roku czy nie-wyspać się trzeba" ;-)

Załączniki

• IMG_2111aa.jpg
    IMG_2111aa.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 88
jejku jejku Jurand moja cudowna miłości .Na pierwszym zdj ma skarpetki? No właśnie i jaki Boski Blondi och

Haneczko śpij ,śpij bo jak mamą zostaniesz to spanie nie będzie ci dane ( no chyba ,że...)

Śliczne słodziaki, jak tak patrze na nasze dzieci , to jestem w wielkim szoku, jak ten czas ucieka, przeciez dopiero co rodziłyśmy i pokazywałyśmy nasze kruszynki, a teraz to na zdjęciach same bobasy, śliczności same.
jak ja kocham ten wątek !!!!!!!!!!!:-D:-D:tak::tak::-):-)

1.Mam juz pol roczku i jestem duzym chlopcem:-)
2.Na basenie z mamusia:happy2:bylo super
3.Moje pierwsze autko i to nie byle jakie bo ty spychacz:-D

Załączniki

• IMG_2010.jpg
    IMG_2010.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 100
  • IMG_1930.jpg
    IMG_1930.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 108
  • IMG_1959.jpg
    IMG_1959.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 103
Matrussa a mnie sie wydaje ze twoja corcia ladnie siedzi i sprytnie podtrzymuje sie poreczy :tak: moj maly tak na poczatku siadal a kilka dni pozniej juz sams ztywno siedzial ;-) pani rehabilitant byla pod wrazeniem jakie postepy poczynil :tak:

Tak ostatnio spi moja córa :-)
Zobacz załącznik 159980

fajnie :-D moj uwielbia spac w poprzek lozeczka :tak: tak aby nozki wystawaly mu za szczebelki :tak: a raz przylapalam go jak sie przekrecil tak ze nozki mial w miejscu gdzie powinien miec glowe :szok:

aga zapamietalam Juranda zupelnie inaczej :-D zmienil sie i chyba jest teraz blondynem :confused:

misia- Gracjanek przesłodki.:-):-):-)
Mam pytanie, czy to zdjecie na basenie robiliście cichaczem, czy u Was mozna na basenie robić zdjęcia ???? bo u nas jest zakaz, a szkoda bo jak jeszcze nie było Maxia to chodziłam co tydzień na basen i chciałam Majce pstryknać fotke, ale na ścianie jest wielki znak z aparatem przekreślony na czerwono [ zakaz fotografowania]:-:)-:)-:)-(

reklama
Do góry