reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

ciocie kochane dziękuję za miłe komentarze Zdjęcie0658.jpg

mama nie wie ,że tu byłem:-D:-D:-DZdjęcie0674.jpg

reklama
chyba udało mi się wstawić filmik:-):-) próbka umiejętności Matika:happy:
watch

[video=youtube;0gc8hCP6bIw]http://www.youtube.com/watch?v=0gc8hCP6bIw[/video]

anius - nawet Mila akrobatka tak nie pędzi :)) Ona co pół metra zatrzymuje się, siada, myśli czy jest sens iść dalej, i znowu zasuwa pół metra i znowu stop na siad :))
A twój faktycznie zawodowy komandos :) rewelka!
jolek - dobra interpretacja fotek! :)))

labudka mniam mniam :-D smaczne chrupki, stópki i.... Żywiec :szok::-D moj maly wczoraj tak sie dossal do butli po piwie :-) żalowalam ze nie mialam pod reka aparatu foto ;-)

Anius i u was króluje złocisty napój :-D od razu widać, ze to mali mężczyżni :-D twoj maluszek ladnie pełza :tak: i juz przedmioty w domu w zasiegu reki

jolek taki zaradny maluszek ;-) sam z kubeczka pije i juz chlebkiem sie zajada :-) chlebek z maselkiem czy bez?

reklama
habciu ja już tęsknię za czasami jak Matik grzecznie leżał tam gdzie go położyłam;-)
ardzesh młody nie rwie się do siadania, jak go posadzę to posiedzi chwilkę ale zaraz zobaczy dalej coś ciekawego i już tam pełza. on się nawet z brzuszka na plecki nie przekręca jeszcze:confused:
-j- rygor musi być;-);-):-D
nimfii najlepsze zabawki to teraz taki które sobie sam upoluje:-)

Do góry