reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

labudka wygladasz bardzo mlodo:tak:raczej stwierdzilabym,ze jestes po 20,a nie przed 30,a synus uroczy:tak::tak::tak::tak::tak:i zgadzam sie z dziewczynami,ze wloski ma zabojcze

anius Mati jest slodziutki i jaki maly zdolniacha:tak::happy:

reklama
labudka albo przeoczyłam albo pierwszy raz wkleiłaś swoją fotkę i nie wierzę że ty masz zaraz 30 oj nieeee a Borysek słodziaczek
anius wycieczka się udała ho ho

może my troszkę pobuszujemy na tym wątku Zdjęcie0731.jpgZdjęcie0730.jpgZdjęcie0725.jpgZdjęcie0685.jpgZdjęcie0664.jpgZdjęcie0630.jpgZdjęcie0426.jpgZdjęcie0657.jpg

Matik dziękuje:happy:
labudka a na tych zdjęciach z małym przystojniakiem to Ty??:szok: szczerze mówiąc wczoraj jak je oglądałam to pomyślałam, że skoro mówisz że już prawie 30 to tam ktoś inny jest:happy: wyglądasz na duuużo mniej;-);-)
jolek świetne minki robi Niko:happy: a co do wycieczek po pokoju to chyba musimy zacząć blokować szafki i szuflady bo młody otwiera wszystkie:sorry2:

labudka - faktycznie młodziutko wyglądasz :tak::-) Synuś super. A moje ulubione zdjęcie to to, jak bierze nogi do buzi :-D Czadowe!
anius - jaki mobilny :-D ciekawski świata!
jolek - mały żarłoczek :) musi mieć coś w buzi! Minki słodkie :)

labudka ślicznie się uśmiechacie:tak::-).

Anius noo super pełzaczka masz w domu:tak: Aby teraz patrzeć jak z mebli wszystko będzie spadało:baffled:;-).

jolek a twój Niko jakis odmieniony.:rolleyes2: Przytył gość, dorosły się taki robi:-D:-D:-D:tak:;-). A karoca I klasa.:tak:

dziewczyny, weszlam dzisiaj pierwszy raz od wczoraj na forum i normalnie skrzydeł dostałam :-) dzieki za miłe słowa - ale mi sie papa smieje.

anius super podróże, zwlaszcza te w okolicach stolu :-)

jolek widze, że Niko jest wszystkożerny :-D i miny strzela pierwsza klasa :-)

reklama
A lajfik ...jak zwykle ma zaleglosci na fotach :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Dzieci sa kochaniutkie i PRZESLICZNE :-D:-D:-D
Przepraszam , ze nie komentuje z osobna ;-)

Do góry